Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elvárható a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvárható a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.

Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.

Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.

Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.

Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!

Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.

Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.

De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.

Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?

Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.

Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.

2021. nov. 8. 09:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/186 anonim ***** válasza:
49%

Hány évesek vagytok?

Mi 35 és öt éve vagyunk még csak házasok.

Nem bírom ezt a szituációt elképzelni. Ha elő is fordul, hogy nem akarom, akkor is hagyom, mert kibirom, és örülök annak, ha a férjemnek jó. Nem mutatom, hogy nincs kedvem, nem akarom ezzel lelombozni, azt a 20 percet kibirom érte. Legfeljebb nem nyujtom tovább. Lehet, hogy ez egyeseknek gáz, de előfordul ilyen. Szeretem a férjem.

Szó szerinti elutasítás akkor jöhetne szóba, ha dög beteg vagyok, de akkor meg eleve látja rajtam, és eszébe se jut kezdeményezni.

Kedves kérdező, ezen a fenti estén mit mondott a feleséged, miért nem akarja?

Milyen gyakran tudtok kettesben lehet maradni?

Az nem lehet, hogy annyira le van terhelve, annyira ritka a gyerek mentes alkalom, hogy ezt pihenéssel akarta volna inkább tölteni?

Azt is el bírom képzelni, hogy bizonyos kor felett a nők úgymond “kifele mennek@ a szexből, és egyszerűen csak nincs rá annyi igényük.

Vagy esetleg van valaki, akivel csinálja. Ez se kizárt.

Jártok el kettesben több napra is, hosszú hétvégére, wellness, ilyesmi?

Azért egy vacsorától nem kell csodát várni.

2021. nov. 8. 10:44
 32/186 anonim ***** válasza:
86%
Nem elvárható, de ha nincs, akkor annak a házasságnak vége.
2021. nov. 8. 10:45
 33/186 anonim ***** válasza:
92%

32-nek van igaza.

Jogilag, morálisan nem elvárható.

De ha minden rendben van egy házasságban, akkor rendszerint van szex.

Ha nincs, akkor a fene megette. Mármint ha az egyik akarja. Ha egyik se akarja, az a szerencsés eset. Csak az meg ritka.

2021. nov. 8. 10:53
 34/186 anonim ***** válasza:
87%

#31 Lehet egy vacsora nem sok, de a párok nagy részének ennyi ideje sincsen. Anyagilag is meg kell tudni engedni a hosszú hétvégéket, ami mára luxus kategóriának számítanak.

De ha ezt az anyagi oldalát kivesszük a képletből akkor a gyerekekkel valamit kezdeni kell. Nincsenek mindenhol nagyszülők. Gyakoribb hogy csak a nagymama él, a nyakába varrni 2 gyereket nem biztos hogy tud utánuk futkosni egyedül. Nálunk tökéletesen kivitelezhetetlen volt egy hosszú hétvége éveken át, meg még most is az.

2021. nov. 8. 11:02
 35/186 anonim ***** válasza:
78%

"Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka."

Ezek csak kifogások. Gyerek mellett is lehet minden nap szexuális élet. Esetleg a spontanitás elveszik, de ettől eltekintve megoldható. Nem akar veled összebújni, ennek az okát kéne megfejteni és megoldani.

2021. nov. 8. 11:04
 36/186 anonim ***** válasza:
81%

Nem egyedi eset a tiétek.

20# Ez hogy csak a férfinak kell kedveskedni ez a média nyomását bizonyítja a férfi nemre.

Igenis a nő is legyen odaadó és kedves a párjával..

31# ha ritkán jut alkalom illetve anyagi oka is lehet hogy vacsorázni vigye akkor igenis szép gesztus.

Ha igaz amit a kérdező ír akkor sajnos ez a kapcsolat kihűlt vagy harmadik fél van.

Sajnos személyes tapasztalat , pedig se nem csaltam se nem bántottam,de szinte 100% ugyanez történt velünk.

2021. nov. 8. 11:05
 37/186 A kérdező kommentje:
36-os meg szabad kérdezni, mi a te történeted?
2021. nov. 8. 11:10
 38/186 anonim ***** válasza:
91%
Mármint a vége mi lett?
2021. nov. 8. 11:28
 39/186 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehet elvárni senkitől semmit, csak ha az alkalmazottad vagy a tulajdonod.

Az olyan esetekben, amikor nincs szex, valami más van a háttérben. Valami konfliktus akadályozza az intimitást. A nők többsége ezt nem tudja kikapcsolni, csak akkor érezzük magunkat kényelmesen, ha minden rendben a kapcsolatban.

Nem lehet hogy megsértődött? Minden rendben van veletek egyébként? Nincs benne 2-3 hónap felhalmozódott feszültsége, haragja egész véletlenül? Bízhat benned, számíthat rád mindenben? Törődő vagy vele és odaadó szex közben? Az intimtást puszival, öleléssel is kifejezed, nem csak a szex követelésével?

2021. nov. 8. 11:32
 40/186 anonim ***** válasza:
98%

Milyen élete van a feleségednek?

Úgy értem, besegitesz neki?

Nem akarok ilyen nagy feminista szöveggel jönni, és azt sem állítom, hogy nálatok ez a helyzet, de ha egy nő 8 oraban dolgozik, ellátja egyedül a háztartást, a gyerek is az ő gondja, akkor simán lehet, hogy annak is örül, hogy kilát a fejéből estére a fáradtságtól, nem még, hogy a szex istennőt alakítsa mindne éjszaka.

2021. nov. 8. 11:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!