Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárható a szex a házasságban?
Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.
Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.
Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.
Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.
Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!
Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.
Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.
De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.
Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?
Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.
Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.
Nekem pont forditott tapasztalatom ban ffiakkal.
Ha minden tokeletes meg olyan egyértelmű hogy most annak kell jönnie, nem akarnak szexet.
De ha épp takaritok, vagy le vagyok izzadva, vagy ki se vagyok sminkelve, vagy munkaban van fel ora szunetem, vagy home offfice ban vagyok, vagy kaocsolati mélypont van, vagy bajom van, lelki problémák, vagy hisztizem, vagy szakitani akarok, szoval MINDEN MÁSKOR meg megvadult csődörök.
Sajnos, nekem is az a gyanúm, amit a 4-es ír: JÁTSZMA!
Az évek során a kifogások széles tárházát vonultatta fel (jó, voltak közte valós, érthető indokok is)...
...DE...akkor mire volt jó ez az egész felhajtás? Minek kellett engem így beetetni?
Miért nem lehet egész egyszerűen őszintének lenni, legalább saját magához?
Hát nem elvárható, de hát tulajdon képen ha nincs (értelmes)indok rá miért nincs akkor az az elhidegülés felé vezető út kezdete (ha tetszik ha nem).
ebből pedig szakítás/válás lesz 99%.
Aztán jön hogy a nő elkezdd elviselhetetlen házisárkánnyá válni. Üvölt a sótartó miatt már önmaga se tudja miért.
Idegei felmondják a szolgálatot, mert nincs kielégítve és azt nem veszi észre hogy ezt magának okozza. Akkor születnek a barátnős megbeszélések, meg férfi szidós kirohanások is.
Nem kell félni a férfinél is megvan hogy kikészül szex hiány miatt. Nem egyoldalú. Csak teljesen máshogy jelentkezik.
Férfi szétszórt lesz, csökken az életben a teljesítménye, nem tud úgy koncentrálni, tanulási nehézségek, alvászavar... stb
Sokan ezt bevett nevelési szándékkal próbálják megvnonni a másiktól, hogy akkor van szex ha ...
Minden alkalommal mikor kicsinyes önző indokkal bármelyik fél megvonja a szex -et vagy mellémagyarázással kihúzza magát, azzal az elhidegülés felé tolja az egészet.
Tulajdonképpen megkérdőjelezi emberi mivoltát a másiknak. Kiüresedik az életük és felszaporodnak a viták.
Sok oka van a szex elmaradásának. Sokan az unalmat hozzák fel, de jellemzően azok akik 20 éve ugyan azt a monoton rituálét csinálják, nem hajlandónak változtatni aztán jön hogy unalmas.
Persze van akinek nincs igénye a szexre, de ezt érdemes tisztázni előtte, mert a másik szenvedni fog.
Kapcsolatok nagy része szex hiány miatt megy tönkre. Egyik fél elindítja a lavinát, és minden alkalommal amikor még a témát is hárítja csak gyorsítja kapcsolat romlását.
Végén jön hogy megcsaltál. Mert a másiktól végre embernek érezte magát amit otthon megtiltottak neki.
Ez egy kétélű kard...
Miert a lepont? Komoly nem ertem egyáltalán. Valaki elmagyarázná miert engem kell lepontozni ha csak akkor kell a szex amikor ezek mennek?
12
"Csak szólók: véletlenül felcserélted a nemeket! :D"
Nem cserélem fel. A média azt terjeszti a férfiakról, hogy nekik a szex kell, ami nem igaz. A nők azok, akiknek a szex kell. Annyira hatalmas terhet raknak a férfiakra, hogy vannak, akiknek szex előtt fel sem áll. Ez már tiszta lelki terror.
14-es: Nem, nem játszma. Tudni szeretném végre igazságot!
15-ös: Átlagban 2 - 3 havonta, többnyire az én unszolásomra.
Kérdező, amúgy van romantika a kapcsolatban? Mondod neki csak úgy, hogy szép, szereted? Viszel neki csak úgy egy csokit? Megcsókolod csak úgy?
(Csak úgy = szex elvárása nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!