Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elvárható a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvárható a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Hosszú szervezés után végre sikerült megoldanunk, hogy ketteseben elmenjünk vacsorázni.Jól éreztük magunkat, ettünk, ittunk, megbeszéltük a házasságunk.

Most még a gyerekeket is sikerült barátokra bízni éjszakára.

Hazaérve feleségem szexi hálóinget vett, majd közeledésemre azt mondta, csak alváshoz, szex nem lesz.

Nagyon nagy csalódást éreztem. Nem a szex miatt vittem vacsorázni, hiszen ezt megtettem akkor is, amikor nem lehetett.

Szóval, megkértem, ha már nem szeret, és nem kíván, közölje velem!

Nem lett veszekedés, de végül külön aludtam. Ő ezen nagyon megharagudott.

Régóta terveztük már ezt az estét (szexet is), mert eddig mindig az alkalom hiánya, család, fáradtság, stb. volt az elutasításának az oka.

De egész egyszerűen azt érzem, amit neki is elmondtam.

Mert két ember, ha szereti és kívánja egymást, egy ilyen kellemes este után szex szokott lenni, vagy nem?

Házasságunk nem a legjobb, de rossznak sem mondanám, semmi olyat nem követtem el (megcsalás, erőszak, stb.), ami indokolná ezt.

Hasonló tapasztalatok? Férfiak válaszát is várom.

2021. nov. 8. 09:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/186 anonim ***** válasza:
12%

Persze, hát mindegyik férfi hibás, mert egyik se tudja kielégíteni a hercegnőt.

Bazzeg még lehetőséget se adnak rá.

2021. nov. 8. 12:30
 52/186 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted aki olyat mondd, hogy "bírd ki", azt érdekli, hogy neked jó?
2021. nov. 8. 12:36
 53/186 anonim válasza:
99%
Amelyik férfinek elég, hogy a csaja heti párszor "hagyja magát" 10 percig, az még életében nem szexelt egy igazán jót. Nincs annál kiábrándítóbb, mikor a csaj csak fekszik ott, mint egy darab fa. Tapasztalataim alapján a csajok nagyon szeretik a szexet és nagyon hálásak tudnak lenni. Ha a mikroszerszám nem elég, akkor van kezetek, szátok. Ne legyetek balf_szok!
2021. nov. 8. 12:41
 54/186 anonim ***** válasza:
26%

Miért van az ha a kérdés arra akar fényt deríteni a nő miért nem aktív akkor a válaszok nagy részében , szegény biztosan nem kedveskednek neki nem bókolnak.

Ha úgy teszik ki a kérdést, hogy a férfi nem aktiv akkor az a férfi semmire nem való hagyd el stb.

Summa summàrum a nő a mai világban soha nem hibás a férfi mindig..

Én voltam a 36#

Dettó így jártam, természetesen ott is én voltam a hibás.

2021. nov. 8. 12:48
 55/186 anonim ***** válasza:
89%
Nem kíván már téged. Jó lenne tudni miért.
2021. nov. 8. 12:50
 56/186 anonim ***** válasza:
18%
Lehet van más neki.
2021. nov. 8. 12:54
 57/186 anonim ***** válasza:
29%

Most biztosan jó sokan le fognak pontozni, de felteszek egy naiv kérdést!

Amikor az anyakönyvvezető előtt aláírod a "nagykönyvet", akkor vállalod azt is, hogy a társad jogosan kérheti, hogy legyen szex?!

Szóval ez benne van a "csomagban"! Nem értem a házasságban élő nők miért lepődnek meg ezen?

Egy kivétel van amit teljesen megértek, és jogos is, ha a férfi elhanyagolja magát ápoltság szempontjából, alkoholista lesz vagy bántalmazó stb. szóval ezek ez extrémebb esetek! Erre találták fel a válást!

Egy jónak mondható házasságban miért kell értetlenül állni, ha a férj szexelni akar, nem értem?

2021. nov. 8. 13:00
 58/186 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg hozzászólást, mindenkinek van kisebb-nagyobb igazsága.

Én igazából nem azt kérdeztem: miért nem fekszik le velem?

Arra egyszerű a válasz: már nem szeret, nem kíván, esetleg van vki 3. a képben.

Én arra volnék kíváncsi miért nem lehet őszintén elmondani, hogy mi van.

Miért kell vélt, vagy valós kifogások közé bújni és megvonni a szexet, amellett, hogy tőlem persze elvárja hogy legyek jó férj, és apa...

2021. nov. 8. 13:00
 59/186 anonim ***** válasza:
5%
#54 Mert a nőktől nem szabad elvárni, hogy felelősséget vállaljanak. Mert ha mégis, akkor nőgyűlölő, nemi erőszakoló söpredék leszel. Legalábbis ezen az oldalon mindenképp.
2021. nov. 8. 13:02
 60/186 anonim ***** válasza:
80%
#58 Igen, valószínűleg már nem szeret annyira, vagy egyáltalán. Ne vedd magadra, a házasságok nagy részének mindig ez a vége, semmi sem tart örökké. Esetleg megpróbálhatsz még kommunikálni erről a feleségeddel, de ahogy elnézem felesleges. Itt az idő, hogy magaddal is foglalkozz egy kicsit, ugyanúgy megérdemled a boldogságot, mint bárki. A jóban-rosszban nem csak rád vonatkozik...
2021. nov. 8. 13:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!