Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelt kérdés
8 éve élünk együtt a csajommal, van egy közös vállalkozásunk is. Rengeteget dolgozunk együtt, eddig tűzön-vízen kitartottunk egymás mellett. Csakhogy a barátnőm hirtelen tetoválást , és piercinget csináltatott, és a haját is levágatta. Az én beleegyezésem nélkül!!!! Azóta nem kívánom. Nem is merem a témát előhozni, hogy miért tette, fogalmam sincs, mi ütött bele.Azt biztosan tudom, hogy nincs senkije. Az igaz, hogy már mióta ismerem, nézegetett titokban ilyen tetoválós oldalakat, de sosem beszélt róla. Én nagyon iszonyodok az ilyen külsőtől.Basszus, fogom még újra kívánni, vagy mit csináljak, ha így már nem tetszik?

2021. júl. 5. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mások mernek. Nem mindenki sajnos, de azért elgondolkodtató, hogy ha nem lehetek őszinte a másikkal, mi értelme az egésznek?
2021. júl. 7. 11:07
 72/80 anonim ***** válasza:
100%
Lehet amiatt működik 8 éve. :D
2021. júl. 7. 11:12
 73/80 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tartom valószínűleg, hogy ez egy működőképes kapcsolat.
2021. júl. 7. 11:14
 74/80 anonim ***** válasza:
67%
Fasznak kell vesztegetned az idejét, ne legyél már ennyire önző könyörgöm. Gondolj már bele, hogy amíg te itt hisztizel addigra ő talalálhatna egy neki való értelmes pasit. Belegondoltál abba, hogy mentálisan tönkreteheted???? Elveszed az önbizalmát, mert húzod az időt és depresszió és ön/testkép zavar is keletkezhet ebből. Szakíts vele most.
2021. júl. 7. 12:29
 75/80 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Nem mertél vele beszélni... Bef*s*k! Itt helyben! Nagyon őszinte ám a kapcsolatotok, kedves kérdező...
2021. júl. 7. 14:21
 76/80 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt nézem, hogy nem mersz vele beszélni, de vered a hisztit, hogy beleegyezésed nélkül csinált valamit.

Ő meg veled nem mer beszélni, hogy a tökbe vagytok együtt nyolc éve?

És minek?

2021. júl. 7. 16:09
 77/80 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy ilyen korlátoltak vagytok! Mint már a korábbiakban is írtam, a romantikából nem lehet megélni. Az élet nem nyálas szerelmesfilm. Ha szétdobjuk a babaruhát mindketten bukunk, aztán mehetünk a híd alá csövezni.
2021. júl. 8. 08:17
 78/80 anonim ***** válasza:
100%

#77, írtad volna az "üzlet, pénzügyek" rovatba!

Megmondtam volna rögtön, hogy nem elvárás egy Kft-től az, hogy a tagok szexuálisan vonzzák egymást!

Az se, hogy dugjanak.

Az üzlethez stabilitás, esetleg növekedés kell, a vágy meg változó és hosszú távon csökken is.

2021. júl. 8. 09:17
 79/80 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
77: AKKOR KOMMUNIKÁLNI TANULJATOK MEG NYOLC ÉV TÁVLATÁBAN, B+!!!!! Ne babaruhát dobáljatok, meg durcizzatok egymással, meg szívassátok egymást a hülyeséggel!
2021. júl. 8. 13:40
 80/80 anonim ***** válasza:
78%
Ennyire felszínes ember hogy marad életben mint te?
2021. júl. 20. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!