Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelt kérdés
8 éve élünk együtt a csajommal, van egy közös vállalkozásunk is. Rengeteget dolgozunk együtt, eddig tűzön-vízen kitartottunk egymás mellett. Csakhogy a barátnőm hirtelen tetoválást , és piercinget csináltatott, és a haját is levágatta. Az én beleegyezésem nélkül!!!! Azóta nem kívánom. Nem is merem a témát előhozni, hogy miért tette, fogalmam sincs, mi ütött bele.Azt biztosan tudom, hogy nincs senkije. Az igaz, hogy már mióta ismerem, nézegetett titokban ilyen tetoválós oldalakat, de sosem beszélt róla. Én nagyon iszonyodok az ilyen külsőtől.Basszus, fogom még újra kívánni, vagy mit csináljak, ha így már nem tetszik?

2021. júl. 5. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
65%
7# Mi a különbség? Megbeszélés = engedély kérés eufemizálva. (Kipuhatolózása annak, a másik beleegyezik e, ill. otthagy-e ha megteszem.)
2021. júl. 5. 11:33
 12/80 anonim ***** válasza:
21%
*valszeg más csajokra gyúr. Lesz.rom.tegye. én is teszem csak mas pasikra gyúrok. én már itt tartok.
2021. júl. 5. 11:33
 13/80 anonim ***** válasza:
41%
Nagyon is sok a különbség. Míg engedélyt kérsz, akkor ha a másik nem adja meg akkor ugymond megvan tiltva. Ha megbeszéled vele és a másiknak nem tetszik akkor mérlegelsz, mennyire fontos neked a dolog, de korántsem érzed azt hogy megvan tiltva. Ha mégis megteszem és emiatt ott hagy, akkor még jobban is jártam.
2021. júl. 5. 11:34
 14/80 anonim ***** válasza:
56%

13# "Ha megbeszéled vele és a másiknak nem tetszik akkor mérlegelsz, mennyire fontos neked a dolog"

Az engedély kérés - ill. megtagadás után pontosan ugyanez a helyzet: mérlegelhetsz, a párodnak akarsz inkább megfelelni vagy szakítasz

Még mindig nincs különbség a kettő között :)

2021. júl. 5. 11:37
 15/80 anonim ***** válasza:
23%
Remélem talál jobbat nálad..
2021. júl. 5. 11:38
 16/80 anonim ***** válasza:
22%
Majd talál magának egy hasonló pasit, te meg keress egy szürke egeret
 17/80 anonim ***** válasza:
59%
Számodra lehet nincs :) Számomra van, engedélyt régen kértem a szüleimtől, most nem kérek senkitől. Máshogy látjuk a világot, ennyi.
 18/80 anonim ***** válasza:
26%
3 tetkóm volt, csomószor újrafestettem a hajam, csináltam ezt azt a külsőmmel, exem mégis szeretett és szépnek látott. 🤣 Nem ezek miatt lett vége.. Szóval ennyit rólad, te felszínes dög.
2021. júl. 5. 11:40
 19/80 A kérdező kommentje:
Kaptam hideget, is, meleget is. Megpróbálok vele sötétben szexelni.
2021. júl. 5. 11:41
 20/80 anonim ***** válasza:
76%

16.

Nyilvan akin nincs tetkó az csak szürke egér lehet :D

2021. júl. 5. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!