Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelt kérdés
8 éve élünk együtt a csajommal, van egy közös vállalkozásunk is. Rengeteget dolgozunk együtt, eddig tűzön-vízen kitartottunk egymás mellett. Csakhogy a barátnőm hirtelen tetoválást , és piercinget csináltatott, és a haját is levágatta. Az én beleegyezésem nélkül!!!! Azóta nem kívánom. Nem is merem a témát előhozni, hogy miért tette, fogalmam sincs, mi ütött bele.Azt biztosan tudom, hogy nincs senkije. Az igaz, hogy már mióta ismerem, nézegetett titokban ilyen tetoválós oldalakat, de sosem beszélt róla. Én nagyon iszonyodok az ilyen külsőtől.Basszus, fogom még újra kívánni, vagy mit csináljak, ha így már nem tetszik?

2021. júl. 5. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
100%

Pl. tetkó, piercig, új frizura.

Ezek megtették volna témának.

2021. júl. 5. 15:56
 62/80 anonim ***** válasza:
95%

Ez a mentalitás teljes mértékben rossz.

Mi az, hogy lelkizni kell, meg hogy milyen közös téma lehetne?

egy kapcsolatért tenni kell.

Mindig beszélgetni, igen, a nők igénylik a lelkizést, és megkérdezni a párodtól, hogy hogy van, stb. nem lelkizés.

Ha veled nem lesz közös témája akkor talál mást akivel lesz, ilyen mentalitással ami neked van nagyon hamar el fogod üldözni magad mellől ezt a leányzót.

2021. júl. 5. 15:57
 63/80 anonim ***** válasza:
78%
Jézusom szakíts vele kérlek, nem érdemled őt meg.
2021. júl. 5. 16:07
 64/80 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is vannak külső sajátosságok, amik egyszerűen kizárják a vonzalmat. Például a rövid hajú nőkhöz nem tudok szexuálisan vonzódni, illetve a kövérekhez sem. (Nekem speciel a tetoválással nincs baj, ha nem szar.)

Márpedig szexuális vonzalom nélkül lehet bármilyen jó lelki társ a másik, nem lesz annak sok jövője.

Nem mondhatod meg egy nőnek, hogy mit tegyen magával, azonban el lehet hagyni, ha így már nem tetszik.

2021. júl. 5. 19:07
 65/80 anonim ***** válasza:
67%

Én megmondtam a páromnak, hogy fodrászhoz megyek, és rövid hajam lesz, mert töredezik, és csúnya, sokáig tart, míg a beteg haj lenő és nem, nem kérem a beleegyezését.

Hazajöttem rövid hajjal, nem tetszik neki, viszont ez csak haj, visszanő, és sokkal egészségesebb, mint volt.

És igen, fogok tetkót is csináltatni csuklóra - kicsit, de számomra fontosat -, és abban sem fogom a beleegyezését kérni.

Természetesen ezeket nem a semmiből teszem, azért szólok neki, de hogyha nem díjazza az ötletet, akkor is megcsinálom, mert az én hajam, meg az én csuklóm.

Ha pedig emiatt elhagy, akkor nem szeretett igazán.

2021. júl. 5. 19:20
 66/80 anonim ***** válasza:
19%

Eddig is valószínűleg úgy zajlott a szex köztetek, hogy te tettél dolgokat úgy ahogy ő kérte, ő pedig úgy tett dolgokat ahogy te kérted.

Most viszont előállt a megkérdezésed nélkül egy másik külsővel és ez félrement. Olyan mintha te beraktad volna a másik bejáratba az ő megkérdezése nélkül. Én beszélnék vele, és megmondanám neki: "

Drágám, vagy visszaváltoztatsz valamit magadból, vagy engem már nem tudsz izgalomba hozni és ezért mást kell keresnem. Te döntésed."

2021. júl. 5. 19:23
 67/80 anonim ***** válasza:
96%

Magyarul nagy ívben szarsz a csajodra, és csodálkozol, hogy változtat. Nincs is közötök egymáshoz, és nyugi, ha nem lenne a vállalkozás már rég lelépett volna - vagy készül rá.

Én is éltem ilyen kapcsolatban ahol a másik "melóra hivatkozva" észre sem vett már - persze a tisztaság, kaja elvárás volt - hát 9 hónap után ki is dobtam.

2021. júl. 5. 19:28
 68/80 anonim ***** válasza:
28%

"Ha pedig emiatt elhagy, akkor nem szeretett igazán."

Ugyanezzel az erővel ezt is lehetne mondani: Ha pedig te az ő beleegyezése nélkül csak stílusváltási kedvből változtatsz magadon olyanokat, ami a melletted régóta kitartó párodnak nem tetszik, és ennek ellenére is megteszed, akkor sosem szeretted őt igazán.

2021. júl. 5. 19:47
 69/80 anonim ***** válasza:
21%

Te tudtad, hogy ő vonta, ő meg tudta, hogy téged taszító és úgy beszéltétek meg, hogy nagy kuss volt a témáról.

Ha megkérdezett volna, se a egyeztél volna bele.

Ezért hát összegyűjtötte a vért a pucajaban és megcsinálta

Az ő teste, azért azt ne feledd

Te meg vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Utóbbit tanácsolom, hány ilyen elhallgatott ellentét lehet még köztetek?

2021. júl. 6. 12:06
 70/80 A kérdező kommentje:
Nem merek vele beszélni. És ő sem mer. Igazából sohasem mertünk egymással őszintén, és nyíltan beszélni. Mások mernek?
2021. júl. 7. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!