Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodtam a barátnőmtől?
"Megpróbálok vele sötétben szexelni"
Ezért kellett a 20 válasz:)
"A páromnak jobban tetszek szakállal, ezért hagyom meg. Pedig nagyon sok nyűg van vele, de neki akarok tetszeni.
És a véleménye nem egyenlő azzal hogy csináljam ezt, mert enyém a végső döntés."
De ebből lehet olyan (téves) következtetéseket levonni, hogy megteszed, mert tudod, hogy neki tetszik, ha nem tetszene, nem tennéd. Ha meg nem tennéd meg érte, annak ellenére, hogy elmondta, mi tetszik jobban, akkor meg "nem szereted eléggé".
Kérdező, szerintem nagyonis joggal esik rosszul, hogy a barátnőd ilyen radikális változáson ment keresztül, a beleegyezésed, vagy legalábbis a tudtod nélkül. Én leginkább arra tippelek, hogy nem ismertétek egymást igazán, nem voltatok tisztában egymás valódi igényeivel, mi zajlik a másikban, mi az oka a hirtelen változásnak. Mert valami előzménye kellett hogy legyen - valószínű hogy ezt te nem vetted észre...
A "az ő teste azt csinál vele amit akar" típusú válaszokra reagálva: egyetértek, ám egy kapcsolat jó esetben kompromisszumokról is szól.
Tudod, nem csak rólad szól a kapcsolat, a te testedről, a te vágyaidról, hanem legalább ugyanannyira a másikéról is, és ha ezt nem veszed figyelembe, akkor nem tiszteled a másikat, márpedig ez a kapcsolat (egyik) alapja. Ez a "az én testemmel azt csinálok amit akarok" messzire vezet, lehet hozzá ragaszkodni, csak a fagyi visszanyalhat (megcsalásnál is azt mondod: "de hát az én testemmel azt csinálok amit akarok. Hát nagyon kellett nekem az az orgazmus, most meg akarod tőlem tagadni?!")
Ha tudom, hogy a másiknak valami nem tetszik, sőt, a falra mászik tőle (az ilyen stílustól, mint korábban írtam, egyébként én magam is) akkor azt nem csinálom meg, vagy ha annyira nem bírom ki, ha mindenáron meg akarom csinálni azt a tetkót, akkor megbeszélem (!) vele (értsd: MEGBESZÉLEM. Nem kijelentem, hogy nézd, ilyen tetkóm lesz holnap -mert ez mem megbeszélés, hanem közlés).
Én megértelek kérdező, tőlem is távol all a most menő tetkókkal teli kar stb.
Sajnos lehet emiatt lesz vége ha valaki fizikailag nem vonz, akkor nincs értelme vele lenni mert a normális parkapcsolfnak fontos része a szex.
46#-ost folytatva:
És hát persze a megbeszélés is lehet manipulatív: kérdés mögé bújtatva állítom kész tények elé, hogy márpedig holnap ilyen és ilyen tetkóm lesz (virágnyelven: "ugye nem baj, ha...?"), miközben tudom, hogy a másiknak ez nagyon nem fog tetszeni. És akkor a csávónak dönteni kell, hogy megbékél vele vagy "megtiltja" neki (virágnyelven: megkéri, hogy légyszi ne csináld, mert engem zavar). Bárhogy is fogalmazzuk meg, innentől el kell dönteni, kinek mi a fontosabb.
46,
Értem amit mondasz és egyet is érték. De a kérdező azt sugallta hogy az ő engedélye kell ahhoz, hogy a csaj bármit is csináljon a saját testével. Itt ez a probléma. Nyilván én is azt vallom, hogy egy kapcsolatban beszéljük meg ezeket de ha már engedély kérést vár az egyik akkor ott már nem egyenrangú kapcsolatról van szó.
49 Egyetértek, egy kapcsolatnak tényleg nem szabad alá-fölé rendeltségen alapulnia.
Ráadásul aki tiltással nevel, hazudni tanít, ahogy tartja a nagykönyv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!