Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelt kérdés
8 éve élünk együtt a csajommal, van egy közös vállalkozásunk is. Rengeteget dolgozunk együtt, eddig tűzön-vízen kitartottunk egymás mellett. Csakhogy a barátnőm hirtelen tetoválást , és piercinget csináltatott, és a haját is levágatta. Az én beleegyezésem nélkül!!!! Azóta nem kívánom. Nem is merem a témát előhozni, hogy miért tette, fogalmam sincs, mi ütött bele.Azt biztosan tudom, hogy nincs senkije. Az igaz, hogy már mióta ismerem, nézegetett titokban ilyen tetoválós oldalakat, de sosem beszélt róla. Én nagyon iszonyodok az ilyen külsőtől.Basszus, fogom még újra kívánni, vagy mit csináljak, ha így már nem tetszik?

2021. júl. 5. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
78%
Beleegyezésem nélkül 😂 a kérdés valós vagy csak hergelni jöttél? Eddig a külsője miatt voltál vele?
2021. júl. 5. 11:21
 2/80 anonim ***** válasza:
82%
Mekkora a tetoválás? Bár úgyis kamu...
2021. júl. 5. 11:25
 3/80 anonim ***** válasza:
77%
Büdös kamus vagy. És neked semmi beleszólásod nincs, hogy ki hogy nézzen ki...
2021. júl. 5. 11:27
 4/80 A kérdező kommentje:
Nagy a tetoválás, egész alkaros. Nem kamuból tettem fel a kérdést. Meg teljesen távol áll tőlem, hogy bosszantsak vele bárkit.Tudom, hogy szokatlan az ilyen, mások izgatónak tartják a tetoválást, de nekem eddig úgy tetszett a barátnőm, hogy melegítőnadrágot viselt, meg lófarokba gumizta a haját. Nekem nem tetszik ez a cifraság.
2021. júl. 5. 11:29
 5/80 anonim ***** válasza:
78%
Csakhogy nem rendelkezel felette, azt csinál magával amit szeretne
2021. júl. 5. 11:30
 6/80 anonim ***** válasza:
64%

1# Lehet röhögni, de teljesen megértem a kérdezőt. Miért a külseje miatt lett volna vele? Én nagyon nem vagyok az ideális külső hajszolója, de az ilyen stílus engem is taszít.

Itt a külső alatt nem az alakját értjük, hanem hogy mindenféle testékszert aggat magára (nem lepontozni, ez EGY vélemény, ízlés, nem kell egyetérteni velem!), mindenfelé előzmény nélkül.

Fordítva is így lenne: ha pl. a barátnőmről tudom, hogy ki nem állhatja a tetkot, erre egyik nap hazaállítanék egy óriási börtön tetkoval, joggal lenne kialadva? Szerintem igen, joggal.

2021. júl. 5. 11:30
 7/80 anonim ***** válasza:
82%
Azon röhögök, hogy azt hiszi engedélyt kell kérnie tőle. Max megbeszélni vele, de nem engedelyt kérni. Ez a nevetséges.
2021. júl. 5. 11:31
 8/80 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts ha zavar ennyi mást nem tudsz csinálni.
2021. júl. 5. 11:32
 9/80 anonim ***** válasza:
73%

Párom meg napozik gyúr uj tetkot akar jo nagyot mellkasra.(mindezt persze nem nekem es nem miattam)

En ugy vagyok vele csinalja. Ugyis találok mást.

10/80 anonim ***** válasza:
62%

Hát ha ebből a radikális testi változtatásból kihagyott, akkor a "tűzön-vízen át" erős túlzás.

Azért egy hosszú párkapcsolatban lehet véleményed-beleszólásod, mivel a párod elsősorban neked akar tetszeni jobb esetben(ez is olyan, minthogy kitalálod, hogy szakállat növesztesz, de neki meg nem tetszik a szakáll). Neki is van a te küllemedbe beleszólása, bár tény hogy nem a külseje alapján kell valakivel együtt lenni.

És igen, vonzódhatsz hozzá újra, vagy ha neked ez egyszerre sok, kérd meg, hogy hanyagolja pl a piercinget (majd ha hozzá szoktál a gondolathoz).

1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!