Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodtam a barátnőmtől?
1# Lehet röhögni, de teljesen megértem a kérdezőt. Miért a külseje miatt lett volna vele? Én nagyon nem vagyok az ideális külső hajszolója, de az ilyen stílus engem is taszít.
Itt a külső alatt nem az alakját értjük, hanem hogy mindenféle testékszert aggat magára (nem lepontozni, ez EGY vélemény, ízlés, nem kell egyetérteni velem!), mindenfelé előzmény nélkül.
Fordítva is így lenne: ha pl. a barátnőmről tudom, hogy ki nem állhatja a tetkot, erre egyik nap hazaállítanék egy óriási börtön tetkoval, joggal lenne kialadva? Szerintem igen, joggal.
Párom meg napozik gyúr uj tetkot akar jo nagyot mellkasra.(mindezt persze nem nekem es nem miattam)
En ugy vagyok vele csinalja. Ugyis találok mást.
Hát ha ebből a radikális testi változtatásból kihagyott, akkor a "tűzön-vízen át" erős túlzás.
Azért egy hosszú párkapcsolatban lehet véleményed-beleszólásod, mivel a párod elsősorban neked akar tetszeni jobb esetben(ez is olyan, minthogy kitalálod, hogy szakállat növesztesz, de neki meg nem tetszik a szakáll). Neki is van a te küllemedbe beleszólása, bár tény hogy nem a külseje alapján kell valakivel együtt lenni.
És igen, vonzódhatsz hozzá újra, vagy ha neked ez egyszerre sok, kérd meg, hogy hanyagolja pl a piercinget (majd ha hozzá szoktál a gondolathoz).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!