Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodtam a barátnőmtől?

Figyelt kérdés
8 éve élünk együtt a csajommal, van egy közös vállalkozásunk is. Rengeteget dolgozunk együtt, eddig tűzön-vízen kitartottunk egymás mellett. Csakhogy a barátnőm hirtelen tetoválást , és piercinget csináltatott, és a haját is levágatta. Az én beleegyezésem nélkül!!!! Azóta nem kívánom. Nem is merem a témát előhozni, hogy miért tette, fogalmam sincs, mi ütött bele.Azt biztosan tudom, hogy nincs senkije. Az igaz, hogy már mióta ismerem, nézegetett titokban ilyen tetoválós oldalakat, de sosem beszélt róla. Én nagyon iszonyodok az ilyen külsőtől.Basszus, fogom még újra kívánni, vagy mit csináljak, ha így már nem tetszik?

2021. júl. 5. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:

Ha megkérdezett volna, megmondtam volna neki, hogy nem akarom, mert utálom a tetkókat. Szerintem ez csonkítás. Méghozzá végleges. Ne keverjétek ide a szakállt, mert az bármikor eltávolítható. A haja is kinő, meg a piercinget is ki lehet venni. Bár azt mondta, nem áll szándékában.

Jó, igaz, nem tudok foglalkozni a barátnőmmel, mert null 24 órában leköt a melóm, és nem beszélünk semmit,a tennivalókon kívül. De értse meg, hogy a mai világban nem lehet megélni a romantikázásból. Valakinek a pénzt is elő kell termelni! Nem érek rá a kis lelkét babusgatni. Hogy szeretne-e tetkót, vagy milyen frizura tetszik neki? Robotolok, mint állat, nem vettem észre a tetkóját amíg csak félig volt készen, bevallom. Lehet, hogy nem ismerem? Ezért még ne kiáltsatok ki zsarnok elnyomónak! És az is megérthető, hogy muszáj a munkából adódó feszültségemet szexszel levezetnem!

2021. júl. 5. 14:52
 52/80 anonim ***** válasza:
87%
Ez egy agyhalott🤦‍♀️
2021. júl. 5. 14:54
 53/80 anonim ***** válasza:
97%
Csak egy troll
2021. júl. 5. 14:56
 54/80 FoxtrotLidérc ***** válasza:
97%
Na, ez így, kedves kérdező, ez cringe. Szerintem keress fel egy szakembert.
2021. júl. 5. 14:59
 55/80 anonim ***** válasza:
24%

Nem olvastam végig a válaszokat, de reagálok.

Nos, az engedélyed nem kell, VISZONT! Aki itt írja, hogy jajj mennyire szerethette a barátnőjét ha ilyen miatt nem kívánja...

Nos, ez egy drasztikus változtatás az ember külsején. Tetkók, piercing, meg hirtelen hajvágatás? Konkrétan a csaj új külsőt kapott. Hiába szerelmes valaki, a szerelemnek része a kémia és a külső is, és konkrétan most egy új embert kapott a srác a külsőt tekintve.

A csaj legalább szólhatott volna, hogy nézd kicsim, ha akarod ha nem, én ezt nagyon szeretném, ugyanakkor meg el kell fogadnia, hogy a srác lehet kiábrándul.

Vannak emberek, akiket taszít a piercing meg tetkó, ők sem tehetnek róla.

Akik itt papolnak a szerelemről, megnézném, hogy ha a fenékig érő, szőke hajú barátnőtök egyik nap beállítana fekete tüsi hajjal, orrkarikával, szétvarrva, akkor ki mit szólna. Hiába vonzódik a személyiségéhez a srác.

Kérdező, pár dolog, amit tehetsz:

1. elfogadod, hogy ez van

2. beszélsz vele, és őszinte leszel

3. otthagyod

Más nincs. Szíve-joga volt a lánynak ilyen döntést hozni, ugyanakkor a vonzalmat nem befolyásolhatja az ember szerintem.

Mielőtt letámadnátok, a lányt is megértem, ha így érzi teljesnek magát, akkor tegye, én is csináltam már drasztikusabb változtatást magamon, de azért szólhatott volna, illetve ha dobja a pasi azt is el kell fogadnia.

2021. júl. 5. 15:03
 56/80 anonim ***** válasza:
33%
Egy egész alkaros tetkót miért kell két részletben megcsinálni? Egy nap alatt simán megvan. Nem tűnt fel, hogy fürdés előtt becelofánozza a karját, nem kért meg, hogy segíts neki leragasztani, hogy ne érje víz?
2021. júl. 5. 15:27
 57/80 anonim ***** válasza:
91%
agyhalott
2021. júl. 5. 15:30
 58/80 anonim ***** válasza:
100%

55. válaszoló vagyok.

Kár, hogy nem olvastam el a kommenteket, az utolsó kommentedtől Kérdező megváltozott a véleményem.

Amennyiben nincs időd rá, ne is várd hogy bármit is kérdezzen tőled vagy a kedvedre tegyen. Ennyi.

2021. júl. 5. 15:32
 59/80 anonim ***** válasza:
de azt mondtad, hogy közös vállalkozás. akkor a csajod talán nem abban dolgozik? mit mártírkodsz?
2021. júl. 5. 15:35
 60/80 A kérdező kommentje:
A közös vállalkozás nem jelenti automatikusan, hogy lelkiznünk kell. Én azt hittem, hogy 8 év együttélés után már ugyan milyen közös témánk lehetne?
2021. júl. 5. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!