Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodtam a barátnőmtől?
17# Más érzés, az igaz.
Megtiltom, hogy tetkót csinálj! -> szarul érzi magát a másik. Eredmény: dönt: feláldozza a kapcsolatot a tetkóért vagy marad.
Megbeszélés: "figyu, csinálnék tetkót magamnak, ugye nem gond drágám?"
"Hát de igen, én nem szeretném, tudod jól hogy nem szeretem a tetkot"
Eredmény: ugyanaz: vagy megfelelsz a másik elvárásának, vagy a tetováló szalonból már nem mész haza...
Oké, utóbbi "humánusabb", nincs ilyen "asszonyverő" mellékíze, meg kicsit régimódi, de a különbség tényleg csak árnyalatnyi :)
"Megpróbálok vele sötétben szexelni" Ez milyen már?
Ennyire felszínes vagy? Vagy alkalmazkodásra kompromisszumra képtelen? Én is 8 éve vagyok párkapcsolatban és ilyen eszembe nem jutna, hiába csináltatna egy ehhez hasonló változtatást magán (bár a megkérdezésem és véleményem nélkül nem tenne ilyet, és ez fordítva is igaz).
Nekem ha valaki azt mondja, “megtiltom” akkor szakítok.
Nem baj ha te nem érted a két szó közt a különbséget, de ez azért van mert férfi vagy. Nem rosszból, csak így nem tudod milyen egy nőnek ha el van nyomva. Ennyi, de felesleges ezen lovagolni.
és akin van tetko? az automatikusan egy bűnöző és csak vad lehet?
Nekem is van 2 full karom, a gerincemen is, és a fejem egy részén (igaz ez csak ritkan latszik)
Ennek ellenére bankban dolgozom team leadként...
Aki ennyire korlátolt mint te kérdező, nem is baj ha kizaro téynező, megspórolja az időmet.
Mi az, hgoy a cajnak az engedélyed kéne.. szedd már össze magad öreg.
Szakíts akkor vele, hadd találjon egy normális férfit.
Hosszúhaj-pártiként mondom: Nyilván nem KELL a beleegyezésed ahhoz, hogy hajat vágasson. Nem a tulajdonod, ez világos. AZONBAN! Annyit azért mondhatott volna, hogy szeretné ezeket a változásokat meglépni - legalább is én így gondolom. Ha valami drasztikus változtatáson gondolkozom, a magam részéről ki szoktam kérni a mindenkori párom véleményét, mert az nekem is fontos hogy idővel ne egy idegent lásson bennem. Lehet mondani, hogy "hú, felszínesek az emberek" - valamilyen szinten igazuk van. Mindenkinek megvannak a preferenciái - és ez önmagában nem baj.
Mindennek ellenére MUSZÁJ felhoznod a témát - úgy a tetkót, mint a rövid hajat, piercinget, és egy alkalommal meg kell beszéld. Úgy gondolom, hogy VAN erre kompromisszumos megoldás, legalább is normális ember valamennyire figyelembe veszi a másik kéréseit - anélkül, hogy önmagát elveszítené. A tetkó egy érdekes kérdés ebből a szempontból. Nem véletlenül varratja magára az ember. Biztosan van valami jelentése. Erről is kérdezd meg - nem szokás csak úgy felvarratni valamit, hogy legyen.
Kérem a vörös vihart.
#24-es
Ha valakire úgy hivatkozom, hogy a párom, akkor egyenrangú félként is kezelem. Vagyis nincs az hogy megtiltom (nem a gyerekem, akinél vélhetően féltési szándékkal mondanék ilyet)
Elég furcsa kapcsolat lenne, ha megtiltanánk egymásnak mindent.
17-es jól írja...
Teljesen mindegy, milyen módon tálaljuk az igényeinket, ha azok nem passzolnak, akkor az egyik félnek döntenie kell: megy vagy marad.
Megbeszéléssel esetleg van esély arra, hogy átbillenjen a mérleg nyelve és a férfi belemenjen abba, hogy te változatsz magadon. De mi van ha - tegyük fel - még bele is egyezik (mert olyan a csávó, hogy kompromisszum képes, nem egy ELNYOMÓ ÁLLAT!4!), de legbelül mégsem tudja elfogadni? Akkor bizony az ő igényei csorbultak, akárhogy is...
Vagy: a csávó győzi meg a csajt, hogy ne csináljon tetkót. Ez is egy lehetséges végkifejlet. Csak akkor meg a csaj érzi magát korlátozva. Ehhhhhh
Sehogy se jó ez, bárhogyan is fogalmazzuk meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!