Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elbizonytalanodtam, akkor az nemet jelent?
Figyelt kérdés
Elbizonytalanodtam a kapcsolatomban, nem tudom hogy szeretném-e folytatni, vagy sem. Minden rutinszerű, nincs benne spontenitás. A párom nem akarjaezeket, én viszont szeretném. Ha bizonytalan lettem, akkor az azt jelenti hogy nem akarom ezt a kapcsolatot?febr. 12. 11:45
1/13 anonim 

válasza:

Esélyes, hogy kihűlt a dolog részedről. Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Mi változott az elejéhez képest, amikor még jó volt minden?
2/13 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk 40-en.
febr. 12. 12:23
3/13 anonim 

válasza:

Együttéltek? Mert akkor lehet, hogy bedaráltak titeket a szürke hétköznapok! Ha nem éltek együtt és már nem vagy boldog, mert hiányoznak dolgok, akkor beszéld meg vele, miben szeretnél változást!
4/13 anonim 

válasza:

Azt jelenti, hogy elmúltak az érzések, nincs már meg az érzelmi kötődés, csak megszokásból vagytok együtt.
5/13 anonim 

válasza:

Mi hiányzik? Spontán szex, vagy programok, vagy mi?
6/13 A kérdező kommentje:
4-es szeretem őt, de nincs semmi spontenitás. Nincs olyan hogy pl váratlanul felhív nap közben, mindent mindig kizárólag a megszokott módon.
febr. 12. 12:42
7/13 anonim 

válasza:

Nap közben nem hivom fel a párom én sem, csak ha fontos, hisz mindketten dolgozunk.
8/13 A kérdező kommentje:
7-es nyilvánvaló hogy nem minden nap esne jól ha kb 1 percre spontán felhívna, hanem úgy hirtelen. De semmi spontám dolog nem jut eszébe. Nem csak ez, hanem semmi sem. Unalmas ez így nekem. Mintha 80 éves házasok lennénk...
febr. 12. 12:50
9/13 anonim 

válasza:

Most válaszoltad meg saját magad, hogy ez a kapcsolat unalmas neked, tehát itt nincs kérdés, max az, mikor lépsz ki belőle!
10/13 A kérdező kommentje:
Igaz, és annyira rossz érzés, mert szeretem őt, de semmi izgalom..😟
febr. 12. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!