Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden jól alakult majd megjelent az ex és elbizonytalanodtam. Miért van ez?
Mörfi törvénye. Mit hogy nem pont akkor jelenik meg a régmúlt árnya, amikor nem úgy megy a szekér?!
Én azt javaslom, hogy a jelenlegi barátnődet ne cseréld le az exedre! Semmi garancia nincs rá, hogy újból sikerülne az, ami korábban sem működött.
Továbbá vedd figyelembe, hogy nem csak titeket érintene a dolog, hanem még további 2 személy életét is.
A leírásod alapján az exedhez jobban vonzódsz mint mostani partneredhez, és mivel az exed is bejelentkezett így a másik lány iránti érdeklődésed lanyhult(érthető). Az agyad nem mindig logikusan viselkedik, a hormonok nagyban bezavarnak, az exed jobban tetszik neked, viszont a racionális gondolkodásod az új partnered felé próbál húzni. Az exeddel valószínűleg több időt töltöttél együtt mint az új partnereddel azért ő eleve hátrányból indul, megkockáztatom hogy kevésbé ismer, így elég nehéz neki győztesen kijönni az összehasonlításból.
Amíg az exed a közeledbe lesz nem fogsz egyről a kettőre jutni, ne találkozz vele és ne is beszéljél vele. Viszont ha az exed úgy dönt hogy vissza kar szerezni, akkor jobb ha mindkét nővel szakítasz és egy ideig hanyagolod a párkapcsolatokat.
Ne haragudj, de még sem vonzódsz ahhoz a lányhoz annyira ha nem akarod napi 24h látni. Az exedhez jobban vonzódtál, és azért hidegültél el a találka után, mert az agyad és a tested nincs közös nevezőn. Ha olyan partnered lenne aki mindenbe veri a korábbit, akkor olyan érzésed lenne, hogy jó döntés volt váltani hiszen most boldogabb vagy.
Az egész kép nem áll össze amit itt felvázoltál, a mostani kapcsolatod sem jó, max annak hiszed. Lehet hogy te rajongsz a mostani csajodért és nagyon szereted, csak nem kapod meg tőle azt amit az exedtől megkaptál, legyen az bármilyen tulajdonság.
Én pontosan tudom miért vagyok a mostani párommal és nem az exemmel. Az exem külsőleg talán csinosabb volt, a mellei nagyobbak voltak az biztos, és ezzel ki is merült az előnyök sora. Eszem ágában sincs visszamenni hozzá, pedig külsőleg még mindig megmozgatna, sőt amit a mostani páromtól tanultam szex terén azzal még jobban bejönnék neki. Ezért szép az élet....
Szerintem meg aludd ki magad , de alaposan!:)
Azt utána meglátod... de az exed gáz.Szerintem is.
Nem muszáj ám neked kapcsolatban lenni sem..
5 vagyok és a 7 válaszra írok
Igaza van a hozzászólónak, ez sem ritka felállás, a nők azt megérzik, ha van keresnivalójuk. Véletlenül összetalálkoztok, persze a legjobb formáját hozza és észre sem veszed hogy profin ki van sminkelve és véletlenül a legcsinosabb ruhájában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!