Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden jól alakult majd megjelent az ex és elbizonytalanodtam. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal már 3 hónapja és eddig egyszerűen minden csodálatos volt. Mindig rá gondoltam és mindig vele akartam lenni. Viszont meg jelent az exem egy eseményen és elém állt egy vallomással, hogy ő még nincs túl rajtam.(pedig már komoly kapcsolatban van egy jó ideje..). Én viszont úgy érzem, hogy túl vagyok rajta és nem köt hozzá semmi érzelem. Mégis kicsit felkavart. Dühös vagyok rá, hogy bekavart a dologba. Mégis egyszerűen cikáznak bennem a gondolatok mert nem érzek semmi pozitív dolgot az exem iránt és nem akarok vele lenni. Viszont a mostani lánnyal meg mintha hirtelen elmúltak volna az érzések. Igaz most minden közömbös és semmihez se tudok pozitív érzést kapcsolni. És nagyon rosszul érzem magam mert eddig én akartam vele mindennél jobban összejönni.. most pedig ő mondta ki, hogy szeret de egyszerűen nem jön semmilyen érzés. De nem akarom elveszíteni mert egy remek ember és jobbat nem is találhatnék és biztos voltam benne, hogy tudnám szeretni mèg pàr napja. Vissza jöhetnek még az érzések? Tudok majd újra pozitív érzelmeket tàplálni irànta és úgy minden 7köznapi dolog irànt?2022. aug. 17. 09:41
11/12 anonim válasza:
Én soha nem beszélek egyik exemmel se, így nem lesz probléma később
12/12 anonim válasza:
Az exed nem tudott volna bekavarni, ha le lenne zárva a dolog.
A mostani lány egy fellángolás, semmi több. Békülj ki az exeddel, vagy legyél szingli legalább egy évig és zárj le minden intim kapcsolatot addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!