Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan éreztem magam megsértv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan éreztem magam megsértve ettől a poéntól?

Figyelt kérdés

Van egy Belga szám, valamilyen matekos, halmazos, nem tudom a címét. Azt énekli benne, hogy "okos nők az A halmaz, szép nők a B halmaz, soha nincs olyan, hogy A metszet B". A barátom mutatta ezt a számot és nagyon nevetett. Mondtam, hogy ez nem is igaz. De ő nevetve mondta, hogy dehogynem, ez teljesen igaz. Kérdeztem, hogy akkor én melyik vagyok. Azt mondta, szép. Na hát én nagyon rondának találom magam, úgyhogy szerintem a szép se igaz rám, de ezek szerint hülyének is tart. Kérdeztem, szerinte nekem alacsony intelligenciám van? Elhallgatott pár mp-re és mondta, hogy "nem magas".

Nem vesztünk össze, de tegnap óta mérges vagyok rá és bánt. Jogosan?

ma 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van elvégre még vele vagy.
ma 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

#1-es jól mondja.

Esetleg agyalj még egy pár napig, hogy biztos csak te nem érted a poént a téged is és a nőket is béka seggéig alázó megnyilvánulásaiban.

ma 11:11
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok zseni és nem is leszek soha, de ha olykor mondom saját magamra, hogy hülye vagyok, vagy tehetetlen az én párom kedvesen leolt, hogy ne beszéljek úgy mert egyik se vagyok! Sőt szépnek és okosnak tart egyszerre!

Miért nem rakod ki amikor csak szex és kényelem miatt van veled együtt? Komolyan ostoba vagy mint mondta?

ma 11:13
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Szóval buta vagy és csúnya.
ma 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
De van metszet, abba a tartozik a feleségem.
ma 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Én is a metszetbe tartozom. Viszont nem járnék ilyen pasival.
ma 11:32
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Nincs hozzá jogod mert egyértelműen igazat mondott rólad. Túlságosan is buta vagy.
ma 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta szép vagy. Ne tartsd magad csúnyának.
ma 11:48
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Jól gondolom, hogy nem ez volt az első olyan megnyilvánulása, amikor bántó, lenéző, lekezelő megjegyzést tett rád, belegázolt az önérzetedbe, megpróbálta lenyomni az egészséges önértékelésedet és önbizalmadat?
ma 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A sértődöttséggel és bánkódással csak magadnak ártasz. Majd rájössz egyszer, ha már eleged lesz a szenvedésből.
ma 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!