Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan erzi magat megsertve?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan erzi magat megsertve? Ugy erzem hogy kihasznaltak, megis en vagyok a bűnbak..mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Az egyik emberke az exem, nevezzuk el A-nak, a masik emberke meg egy srac akivel az exem utan alakultak a dolgok, es mar regebbrol is ismertem, ot nevezzuk el B-nek. Na most az tortent, hogy B veget vetett az egesznek amiatt, hogy bevallotta hogy ahol volt melozni, ott volt egy lany es nem tortent koztuk semmi, de fejben igen, es ha fejben megtortent akkor az nem a legjobb, szoval konkretan fejben "megcsalt" es veget vetett ennek az egesznek koztunk.. ennek oromere, en minimum ket napig sirtam, tenyleg szerettem ot... Ezutan masnap valahogyan megtudta az exem hogy szomoru vagyok es egybol pattant es felhivott, hogy mi a baj, mi tortent, stb.. en elmeseltem az egeszet. Eloszor furcsa is volt hogy ennyire erdekli hogy mi a bajom, mivel anno ő szakitott velem, de nyilvan jol esett meg minden, elvegre osszetortek es ketsegbeesett voltam, orultem hogy valaki meghallgatott.. csak itt csesztem el az egeszet. Elkezdtunk megint beszelgetni meg minden, elhitette velem hogy tenyleg komoly kapcsolatot szeretne velem, mivel regen nem sikerult, es hat mivel tul naiv vagyok es hulye, a korabbi hibaimbol nem tanulva adtam neki megegy eselyt.. innentol lesz szaftos az egesz... mikoris ket nappal ezelott megtudtam hogy A es B eleg jo baratok, rendszeresen szoktak talalkozni meg ilyenek.. na hat ezen a ponton mar elkezdtem gondolkodni hogy mi is lehet az exem szandeka, esetleg az hogy kihasznaljon vagy csak szimplan az hogy jatsszanak velem, de csak nyugtatgattam magamat, elvegre mindketten pontosan tudjak hogy nem adom konnyen magamat es egyikojuknek sem artottam. Aztan szepen lassan visszaedesgetett magahoz az exem es tegnap feljott hozzam es hat tortentek dolgok de nyilvan nem fekudtem le vele, pedig probalkozott.. es ma este kaptam egy uzenetet B-tol hogy pedig o annyira szeretett engem es hogy milyen vagyok, hogy sirva megyek vissza az exemhez 1 nap utan, meg hogy azt hazudtam neki hogy szeretem, kozben meg masokat elegitek ki.. jezusom.. na itt nagyon kiakadtam.. o volt az aki miatt meg voltam torve es meg o van megsertve.. kerdeztem hogy ezt honnan szedte, erre visszakuldott egy kepet amin az exemmel van.. es akkor nyilvan elkezdte szemrehanyoan mondogatni hogy o azt hitte hogy en nem vagyok ilyen, meg milyen szanalmas vagyok, hogy jatszok az emberekkel es még ok nevetnek rajtam.. szoval most az egyik ember akinek eddig szamitott a velemenye azt hiszi rolam hogy egy qrva vagyok, es teljesen felesleges lenne magyarazkodnom hogy ez nem igy van, mivel csak rosszabb lenne a helyzet.. es ekozben az exem pontosan tudja hogy nem adom magam konnyen de most B-vel egyutt nevet rajtam.. szoval az exem lenyegeben kihasznalt, es nyilvan en iszom meg a levet annak hogy mas osszetort, ketsegbeestem, elfogadtam az exem kozeledeset es elhittem hogy komoly a szandeka, aztan tessek.. mi a véleményetek erről? Tudom hogy en is hibaztam, mivel nem kellett volna visszamennem az exemhez, azt meg foleg nem kellett volna hogy olyan dolgot csinalok az ő kedveert amit alapbol nem is akartam, de feltem hogy ha nem teszem meg akkor megint itthagy, de sajnos nem az osztoneimre hallgattam, nem is tudom hogy mit kepzeltem.. nagyon naiv voltam es vak..

Köszönöm ha végig olvastad, a véleményetekre lennék kíváncsi. Tényleg jogosan van felháborodva B? Szerintem itt engem használtak ki, én érzem magam áldozatnak, de javitsatok ki ha nem így van..

2020. okt. 29. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Itt csak te vagy hibás, értelmes ember nem az exnek önti ki a lelkét, meg nem "történnek dolgok" vele.

Azt nem lehet eldönteni, kinek jogos megsértödni meg kinek nem, a legokosabb, ha mindkettöt kizárod az életedböl és tanulsz az esetböl.

2020. okt. 29. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de szerintem is te nem vagy normális. Ők is bunkó f@szhok, de a baj abból volt amit te csináltál. Alapból mi az, hogy féltél attól hogy ha nem teszed meg elhagy megint?? Ha csak azért támogat, mert kielégíted akkor mit vársz?? Főleg ha tudod, hogy jóban is vannak?? Egyáltalán nem értelek. Nagyon el kellene gondolkoznod a dolgokon.
2020. okt. 29. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A hiba tényleg benned van!

Aki EX, az ex, neki nem mesélem el auz aktuális szerelmi életemet, nem nála keresek vigaszt, ha szakít velem az újabb valaki és nem elégítem ki!

Ha az újabb valaki elhagyott, akkor attól kezdve ö is EX, azaz nem foglalkozom a lelkivilágával, ha meg rájövök, hogy az elözö ex-szel közösen akarnak átverni, akkortól egyikkel sem állok szóba többé.

Próbálj már meg normálisan gondolkodni, az EXeket elküldeni a fenébe és normális értékrendet kialakítani magadban.

2020. okt. 29. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Te csak szimplán hibás vagy. De ők undorítóak is.

Szerintem is zárd ki mind kettőt az életedből. Egyik sem igaz barát, és végképp nem párnak valók.

Azt mondjuk én sem értem, hogy miért elégítetted ki, ha te nem is akartad... Ez szerintem nagy hiba volt. Ha valamit akarok csinálni, akkor csinálom, de ha nem akkor nem. Főleg nem ilyet.

De ne ragodj ezen. Ez a múlt. Viszont most a múlt, ténylegesen maradjon múlt.

2020. okt. 29. 16:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. okt. 29. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!