Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan érzem cikinek magam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem cikinek magam, és vagyok megsértve? Illetve:Miért csak így akar velem szerekezni?

Figyelt kérdés

Hosszú kapcsolatban vagyunk.Vannak hullàmvölgyek, de most minden OK.Sex is sürün van. Pàrom facebookozott mikor belibbentem nagyon sexi hàlòingbe, es megsimìtottam a combjàt. Erre ö nekiàllt röhögni, es megkèrdezte hogy ebbe fogok aludni?Es le sem tette a telefont. Öszintèn mondva szarul esett.Persze ennyibe is maradt a dolog. Elötte 2nappal voltunk együtt.

Màsik kèrdèsem :Àtalàban mindig hagyomànyos pòzban akar szeretkezni csak.

2017. aug. 27. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem se tetszett vna..
2017. aug. 27. 09:21
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Jó unalmas Pasi! Minden szinten!
2017. aug. 27. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Elég fantáziátlan gyereknek tűnik.
2017. aug. 27. 09:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet valami jó vele...Nekem nem kéne.
2017. aug. 27. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Nekem se esne jol. Hagyomanyos poz mit jelent? Semmi szajba, popsiba? Hat erdekes, pedig a pasik szoktak szeretni a valtozatossagot! Miota vagtok egyutt? 16l
2017. aug. 27. 11:30
 6/8 A kérdező kommentje:
De igen vàltozatos szokott lenni a sex. Az utòbbi KB. 5 alkalommal törtènt Meg az, hogy sehogy màshogy csak missionàrusba akarta.
2017. aug. 27. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindig hagyományos pózban csináljátok ez neked változatos??

Nagy bunkóság volt tôle amit tett elég éretlennek tûnik.

Teljesen jogosan érzed magadat sértettnek szólj neki, hogy nem esett jól, ahogy reagált, és változtasson a viselkedésén.

Beszélj vele a szexrôl is, hogy te mit szeretnél.

2017. aug. 27. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

#5 Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bár biztos nagyon menőnek érzed magad,hogy 16 évesként úgy írsz szextémában ,mint egy kiélt 40-es nő..

2017. aug. 27. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!