Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Egy pasiban mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy pasiban mit találtok a legbonyolultabbnak akár a szex terén?

Figyelt kérdés
fxxx

2017. aug. 22. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A limbikus rendszerét.
2017. aug. 22. 23:12
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
A szex téren semmit mind ugyanarra vagyik
2017. aug. 22. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
#2 Ha én arra vágyom hogy nőnek öltöztessen egy csaj és megdugjon egy felcsatolhatóssal akkor...ezek szerint minden pasi is erre gerjed?! DURVAAA :)
2017. aug. 22. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
26%

3.as

A probléma hogy te nem vagy pasi. Hanem valami pöccsel született csaj. :D

A kérdés rád nem igaz

2017. aug. 22. 23:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szex közben nagyon jó vagyok, pozitív visszajelzéseket kapok, utána pedig az jön, hogy szopni se tudok, meg semmi, inkább ne is csináljam. Miért nem lehet őszintébbnek lenni közben is és jelezni, hogy akkor hogy csináljam?
2017. aug. 22. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:

5-ös okosat ír, sok pasi úgy csinálja, hogy amikor áll a farka, akkor minden jót mond, csak hogy csinálja a csaj.

De nem mindig jó, ha őszinte az ember az akció közben. Én voltam már őszinte barátnőmmel szex közben, hogy ez meg az fáj, máshogy csinálja és annyira ráfeszült, hogy megfeleljen, hogy csak rosszabb és rosszabb lett, majd abbahagytuk a szexet, mert már gáz volt.

Inkább akkor vedd át az irányítást, ha valami nem tetszik, vegyél fel új pózt vagy hasonlót és ha a csaj elkapja a megfelelő pontot, akkor azt ki kell hangsúlyozni.

2017. aug. 23. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:

#4-es tudod mit jelent a "ha" szó?:)

Keress rá, és ne aggódj előbb-utóbb megtanulod a nyelvet.

Vagy nem.

2017. aug. 23. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:

23:26-os válaszoló:

Ha szex közben kellene oktatást tartanom akkor biztosan lelohadna a cerkám.

Ez lehet az egyik oka, hogy az én párom sem lett oboa művésznő.

A másik ok, hogy nem akarom kínozni a mély-torok technikával. Jól megvagyok orál nélkül is, ezért inkább ne csinálja.

Ha viszont az ellenjavaslatom ellenére mégis meg szeretné tanulni a technikát, akkor olyan-tól kellene leckét vennie aki jól csinálja és élvezettel. Egy swinger klub ilyen tanulásra talán alkalmas lehet, bár e téren nincs tapasztalatom.

2017. aug. 23. 11:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Komolyan elküldenéd egy swinger klubba, leckét venni? Ennyi erővel egy prostihoz is elküldhetted volna, hogy elsajátítson pár "techikát" egy "tapasztalt hölgytől" :D Esetleg a kuncsaftokon tesztelje hogyan halad a tanulással.

Kedves kérdező, ha a párom egy ilyen javaslattal állna elő mint az iménti válaszoló az lenne számomra a legbonyolultabb rejtvény, elvégre én kis naiv azt kézeltem a szexhez alap egy megértő partner akivel közösön fejlesztítek egymást erotikus értelemben is)

2017. aug. 23. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy miért nem tudnak nyalni???
2017. aug. 23. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!