Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év feletti férfiak, ti ennyi idősen voltatok együtt fiatal, max 23 éves nővel? Mennyire kívánjátok őket? Mennyire kívántok egy fiatal szép 23 éves nőt?
Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 15:50
1/11 anonim válasza:
Én kipróbálnám magam vele, bár még csak 39 vagyok... :D
3/11 anonim válasza:
Attól függ hogy nézel ki. A nők többsége elég tré, ha 23 ha nem!
4/11 anonim válasza:
Nem voltam, inkább a 35 körüliek jönnek be. Persze kivétel lehet, miért is ne, de nem dédelgetett álmom, vagy célom.
5/11 anonim válasza:
- Sajna eddig nem jött össze, pedig rajta vagyok, lennék!
- Kölcsönös szimpátia esetén nagyon is kívánnám, még ennél fiatalabbat is! F:
6/11 anonim válasza:
40 vagyok most.
Ket eve volt egy 24 eves csaj akivel osszejartunk. Jo volt, panaszra nincs okom. Neki se volt. Elotte egy 22 eves lany jaet hozzam estenkent vagy ket-harom.honapig. en szeretem a fiatal csajokat, frissek es mozgekonyak. Birom.
Most egy harmincas csajom van, de ha adodna mas megoldanam. ;-)
7/11 anonim válasza:
Még nem voltam de nagyon szeretnék, nem csak szexet hanem attól többet is. 48/F
8/11 anonim válasza:
Nekem 40 éves létemre egy 23 éves "nő" nagyon kislány lenne, akármilyen teste van. Az én értelmezésemben a Nő 30+-os. ;)
9/11 anonim válasza:
Voltam, ha érdekel, privátban leírom. 43/f
10/11 anonim válasza:
"Voltam, ha érdekel, privátban leírom. 43/f"
mit írsz le privátban? miért nem lehet itt? ha annyira izgalmas, akk küldheted ide is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!