Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI a ti véleményetek? Már elég régóta együtt vagyok a barátommal, most lesz az első. Azt mondta hogy bízzak benne és időbe, , kiveszi, , Mi a véleményetek? Én még tul fiatal vagyok egy gyerekhez és épp ezért eléggé félek. Ti mit tennétek a helyembe?
Semmiképp!!! Ha mégsem veszi ki időben, akkor mi lesz? Jaj, bocsi? :o
Tessék rendesen védekezni!
VÉDEKEZZ!!!!
Nincs olyan, hogy időben kiveszi. Az előváladék is tartalmazhat spermát. Ami ugye a kislurkó egyik kelléke...
Ergó ha ki is veszi mielőtt durran akkor is terhes lehetsz...
Ez teljesen elfogadhatatlan védekezési módszer. Kb. mint az "orosz rulett". Okkal félsz. Ha szeret, hajlandó az óvszerre.
Mondj neki NEM-et.
25/N
Ne haragudj meg, de az még nem lenne gond, h fiatal vagy de még HÜLYE is. . .
Ha kicsit körülnézel, akkor ezen az oldalon is számtalan olyan kérdést találsz, ami arról szól, hogy "Terhes lehetek ha megszakításos védekezést alkalmaztunk?"
És igen teherbe eshetsz!!! Ha a pasid arra hivatkozik, hogy neki gumi nélkül élvezetesebb és kockáztassatok akkor nem szeret eléggé. . . . de van megoldás, helyileg alkalmazható fogamzásgátló, csak azt is a leírás szerint kell alkalmazni, nem a saját belátásotok szerint.
a kúrásra megvan az eszük, de biológia órán az okostelefonjukkal játszanak, ahelyett, hogy figyelnének...
...
na szóval, ha a barátod ezt kéri tőled, bízz benne, ki fogja venni, jó lesz, meglásd :D
Menekülnék az ilyen pasitól, de nagyon nagyon gyorsan.
Ez a védekezés inkább orosz rulett. Vagy bejön, vagy nem. Nagy a vsznínűsége, hogy nem.
Ha vki arra nem képes miattam, hogy felhúzzon egy óvszert, és inkább az én test és lelki egészségemet kockáztatja, az egész egyszerűen nem szeret, csak a saját élvezete a fontos.
Vajon mit tenne, ha mégis beléd élvezne? (Egyébként még beleélvezés sem kell ahhoz, hogy teherbe ess...)
Gondolom azonnal rádripakodna, hogy takarodj el esemény utániért. És az kinek cseszi szét a hormonjait? Neked.
Ha véletlen teherbe esnél mit tenne?
Gondolom először megpróbálna meggyőzni, hogy vetesd el a gyereket.
ha meg akarnád tartani, akkor meg lelépne.
Ne hagyd magad, mert te fogsz nagyobbat szívni.
Neked kell elvetetned/megszülnöd/felnevelned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!