Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves lány vagyok. A pasimma...

16 éves lány vagyok. A pasimmal már 1éve együtt vagyunk, még nem volt köztünk szex. De ő akarja. Én is akarom, de azért féltek. Néha azt érzem hogy nagyon fiatal vagyok még ehhez, néha pedig már úgy érzem hogy már kész vagyok rá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt szeretném ha segítenétek. Nem tudom hogy mit tegyek....?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2009. júl. 6. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass a szívedre!Ha nem akarod,ne csináljátok,ha úgy érzed készen állsz rá,akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;)

Sok sikert!

2009. júl. 6. 12:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy félsz, de ha már egy éve együtt vagytok, gondolom szeretitek egymást és megbíztok egymásban. Ha pedig komoly a kapcsolat nem hinném, hogy korai lenne a szex. Azért ennyire nem korfüggő a dolog.( Jó azért ne 13évesen)DE 16évesen egy komoly kapcsolatban nem korai. Beszélgessetek erről ha neked az segít, de ha kívánod és készen állsz rá akkor semmi akadálya az együttlétnek. A védekezésre figyeljetek oda, és akkor semmi baj nem lehet. Remélem szép lesz az első. :)
2009. júl. 6. 12:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Áthidaló megoldásként pettingeljetek. Nem csak, hoyg megismeritek egymás testét, reakcióit, de ez ki fogja elégíteni a szex iránti kíváncsiságod, mégsem drasztikus dolog, és a barátodat is "lenyugtatja" egy időre. Amíg nem érzed száz százalékosan azt, hogy minden gátlásod szertefoszlott, és őrülten kívánod magát a szexet, é scsak valami homályos érzés tör fel Benned időnként, amit lehet, hogy csak az okoz, hogy már mindenki más szexel, csak Te nem (ami nem igaz) - addig úgysem lesz jó. Szánjatok a pettingre, kézzel kielégítésre, orális szexre heteket, hónapokat. Nagyon fontos a kölcsönösség, a barátod is juttasson el az orgazmusig. Persze óvszer legyen Nálatok, hogy ha elragad Benneteket a hév, ne legyen baj belőle! De ne félj kimondani az érzéseidet, hogy ez most jó vagy nem jó, ne hagyd, hogy csak "megtörténjenek" Veled a dolgok- amit nem vagy nem 100 százalékig akarsz, arra mondj nem-et. Utólag bepótolni még mindig mindent lehet, de ha beleméyg valamibe, amit nem is akarsz igazán, és szar lesz, azt utólag nehezebb helyrehozni.
2009. júl. 6. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogom azt mondani, hogy ha már együtt vagytok egy éve, akkor itt az ideje. Nem értek ezzel egyet. Miért lenne itt az ideje, honnan tudják azt mások? Akkor van itt az ideje, amikor igazán, őszintén, magad miatt, kétségek nélkül akarod. Amikor nem a barátodnak kell rábeszélnie, hanem annyira kívánod, hogy már te magad mászol rá, hogy végre együtt legyetek, amikor már a falat kaparod a vágytól iránta. Amíg ez az idő el nem jön, addig teljesen nyugodtan várhatsz a fenekeden, mert csak kíváncsi vagy, ami meg normális. Nem kell, hogy bárki rábeszéljen arra, amit nem akarsz, mert csak a barátod akarja.
2009. júl. 6. 14:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rá felkészülni, egyszer ha együtt lesztek egy ágyikóba akkor majd megy minden szépen magától:)
2009. júl. 6. 14:26
 6/13 anonim válasza:
Szia. Én azt tudom tanácsolni, hogy ha igazán szereted, ne félj, az se biztos, hogy fájni fog. Ha a kapcsolatotok elért a pontra, kész vagy rá. Én is ebben a helyzetben voltam, és én túl sokáig húztam a félelmeim miatt... te ne tedd ezt, mert rámehet a kapcsolatotok!
2009. júl. 6. 15:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi tanácsaitokat!
2009. júl. 6. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Nos, sztem is pettingeljetek előtte! Megismeritek egymás testét, minden rezdülését. Kielégülni ugy is lehet, SŐT KELL IS! És ha már gyakoroltatok egy párszor, egymásra vagytok hangolódva, mehet tovább. Igaza van az előttem irónak, gumi mindig legyen nálatok! És egy észrevétlen átmenettel már lehet is élesben folytatni...
2009. júl. 6. 17:39
 9/13 anonim válasza:
45%
Szerintem 16-évesen már nem vagy fiatal a szüzességed elvesztéséhez. Pont normális 16-évesen elveszíteni. :) 14/F
2009. júl. 7. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Ja, törvénybe van iktatva, vagy mi, hogy utána már ciki...
2009. júl. 7. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!