Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves lány vagyok. A pasimma...

16 éves lány vagyok. A pasimmal már 1éve együtt vagyunk, még nem volt köztünk szex. De ő akarja. Én is akarom, de azért féltek. Néha azt érzem hogy nagyon fiatal vagyok még ehhez, néha pedig már úgy érzem hogy már kész vagyok rá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt szeretném ha segítenétek. Nem tudom hogy mit tegyek....?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2009. júl. 6. 12:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia !lehet hogy mar keso amit írok , de neeeeeee ted ezt meg! 1 ev mi az semmi egy lepke fing! 16 evesen nem vagy meg semmi! Inkabb legy turelmes! Latod a nagyoknal is van hogy 1 ev utan derul ki hogy nem megy nekik a kapcsolatuk ! Szerintem a lelkednek se lesz ez jo... ! 20 evesen eszedbe jut hogy nagyon hulye voltal! Lehet hogy nem is az lesz a ferjed aki most van neked! Legyel mar eszes egy kicsit! Vard meg a 18 legalabb!
2013. febr. 3. 11:41
 12/13 anonim válasza:
Ja es anyad apad mit szólna ?! Azt hogy: de jo a lanyunk mar tul van ?vagy mi?!am ez a jarasodon islehet latni asztan ezt!
2013. febr. 3. 11:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed akkor még nem vagy kész.Semmit ne tegyél, majd felnőssz valamikorra.
2013. aug. 14. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!