Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Komolyan gondolja, vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolja, vagy csak szexet akar?

Figyelt kérdés
Van egy srác, lassan már másfél éve hajt rám. Mindig olyan üzenetekkel bombáz, hogy találkozzak vele, menjünk el valamit enni, vagy inni. Miközben volt barátnője, akkor is ezekkel bombázott, most sem vagyok benne 100%-os hogy kidobta, pedig állítólag már tervezgette egy ideje. Amikor megvolt neki még a barátnője, akkor is jobbra, balra csalta. Swingerklubbokba járt, egy párhoz is járt szexelni. Meg nyitott mindenféle szexuális tevékenységre, feltehetőleg bárkivel. Ránézésre, egy nagyon aranyos srác, ki nem nézné belőle az ember, hogy ilyen. Múltkor is írta, hogy van pénze, meg autója, hogy nekem milyen jó lenne, de nem fogta fel, hogy engem ezek nagyon nem érdekelnek. A barátnőjével is körülbelül egy hónap után jöttek össze, de lehet hogy kevesebb is volt, és akkor már orrba, szájba csinálták. És amiután egy helyen találkoztunk, került, direkt máshova ment, csak hogy ne legyen velem egy légtérben. Utána pedig újra rám tapadt. Volt egy idő, amikor fülig belevoltam zúgva, de az már egy jó féléve elmúlt. Mindig kérdezgeti, hogy miért nincs barátom. A válaszom mindig az, hogy normálisan beszeretném fejezni a tanulmányaimat, mert magamat ismerve, bármilyen külső hatással, elvonnám a figyelmem a tanulásról. És hozzá téve, én még szűz vagyok, amit szerintem ő is tud, bár mondjuk ebben nem vagyok biztos, de a lényeg hogy szerintem csak kiszeretne használni, pedig tényleg egy nagyon rendes nyugodt ember, nem szereti a konfliktusokat, jó a humora is, odaadó, segít mindenkinek, csak a hűségével nincs rendben minden.
2017. aug. 15. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A fentiek alapján szinte biztos vagyok benne, hogy komolyak a szándékai. Feleségül szeretne venni, és gyerekekre vágyik.
2017. aug. 15. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan szereté, hogy te legyél a 28878., akit ágyba visz.
2017. aug. 15. 18:37
 3/7 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem, hogy majdnem 10 év van köztünk.
2017. aug. 15. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért, ha netalán új barátnőt szeretne, akarnál az lenni, akit fűvel-fával megcsal?
2017. aug. 15. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a pont amikor az eszedre kellene hallgatni, de egy ovatlan pillanatban letolnad a bugyidat neki. Mert a srac a szemedben MENO. Egy eleten at bannad a dolgot, plane igy szuzen.

Tudnad hogy az ezredik vagy. S raadasul az osszes haverja is tudna hogy a vegen lenyelted vagy az arcodon kente szet. Mivel elmondana mindent nekik az utolso reszletig. Milyenre borotvalod, hogy fogtad meg a farkat, hogy tartottad a labad, mennyire fajt neked, lefert-e a torkodon.

Ne legyenek illuzioid: ha lefekszel vele elvarasokat kell majd teljesitenedy mert igenyei lesznek.

40f

2017. aug. 15. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Aztán az elso alkalom után jossz majd a kérdéssel:

"Azt mondta, nagyon jó volt a szex velem, de mar másfél napja nem reagal, pedig online van. Mégse szeret?"

Aztán kicsivel később meg ezzel:

"Ket hete vele vesztettem el a szuzessegem, de aztán eltűnt, most viszont megint athivott magához. Mit tegyek? Csak ki akar használni?"

2017. aug. 17. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Alex: lottot vegyel inkabb. ;-) ha az is igy bejon nagy eleted lesz.
2017. aug. 17. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!