Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex a lakótársam. Vagy csak én képzelem be? Azt mondta, hogy keressünk egy lányt, aki két fiúval akar lenni, mert szerinte ez izgatja a lányokat. Szerintetek? Ezt csak kitalálta, hogy így közeledjen hozzám, vagy komolyan gondolja?
szerintem egyszerűen osztozni akar a könnyűvérűnő költségén :D sztem mond meg neki h te nem osztozol és fiúhoz hozzá se érsz. aztán a reakciójából tudni fogod h h reagál.
U.I: Az én lánylakotársam láynokat szereti. S nagoyn féltékeny a páromra,de én csak a fiúkat szeretem szval velem nem tud játszani :D. De ezt megbeszéltük és semmi gond azóta
20L
Egyszer élünk.
Vesztenivalód nincs.
Hát egy hetero pasi, biztos nem ezt keresi..
Ha hetero, biztos nem úgy indítana, hogy na hármasba két fiúval, most tök mind1, hogy foglalkoznátok-e egymással. Simán benne van szerintem a pakliba, az a kérdés, te mit szólnál hozzá?
Nehéz kérdés...
Attól is függ,hogy akarja-e azt,hogy egyszerre legyetek a nőben,vagy felváltva.
Egy teljesen heterót is érdekelhet az,ha nem ér össze a farkuk a nőben.
Viszont 100%-ban csak a helyzetben derül ki.
Amúgy sok nő van a neten,aki bevállal két srácot egyszerre,de az természetesen drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!