Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akar velem fekudni vagy komolyan gondolja?
Van egy fiu akinek regota bejovok es amikor megkerdezte hogy jarunk e en azt mondtam meg nem allok keszen ra. Erre 2 napra osszejott a baratánojevel (egy masik lannyal) .
Osszefutottunk egy rendezvenyen es felhivott wgy sotet terembe ott simogatott majd megakart csokolni de en nem engedtem neki mert hat baratnoje van .
Masnap szakitott a baratnyojevel es ujra probalkozik nalam.Irtam neki hogy nem esett jol hogy egybol lecsereltel amiklr kertem hogy varj es bocsanatot is kert..
Most akkor mit akar? Ossze vagyok zavarodva.
16/L koszi a valaszokat :)
Na vajon mit akarhat?
Hanyas ez a disznó?
Az ilyet úgy pofán verném ahogy illik...
20/F
Be vagy lőve? Csak mert tiszta aggyal ezt leírni és ráütni az enterre azért meredek.. :D Nyilván csak meg akar dugni és amúgy elképesztően bénán csinálja. XD
25F
Javaslom tégy úgy mint amit #7 mondott, különben te is csatlakozhatsz majd a maga sajnáltatók csoportjába, hogy miért is volt ilyen butus (hogy szépen fejezzem ki magam).
És nem 2-en mondtuk, hogy mit akar a csávó, bár ezt 16 évesen illene leszűrni abból, hogy első nem adtad be magad, hirtelen lett nője, aztán 2 napra rá dobta őt...
Gondolhatod akkor ha ennyire szerette azt a lányt akkor téged mennyire fog...
Egyáltalán hány éves ez a csicska?
Agyilag valahol 11 körül lehet a kangörcsét figyelembe véve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!