Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Randi az exemmel? Mire számíts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi az exemmel? Mire számítsak? Mit kéne tennem, hogy ebből békülés legyen?

Figyelt kérdés

Olyan egy hónapja szakítottunk nagyon csúnyán. Annak az volt az előzménye, hogy én a kapcsolatunk elején, több, mint két éve, amikor két hete voltunk együtt, megcsaltam őt egy barátnőjével. Akkor ég komolytalan, rövidtávú valaminek ígérkezett a kapcsolatunk, meg kb hatszor találkoztunk addig. Ő nem mondta, hogy tudja, de amikor rájött, bosszúból megcsalt két csávóval, majd erről nem szólt.

Aztán amikor erre rájöttem, megtörtént a vita. Nem az zavart, hogy megtette, elfogadtam volna, hogy egyenlíteni akar a helyzeten, csak beszélhettünk volna. Szóval összevesztünk, nagyon ocsmány dolgokat vágtam a fejéhez, ő felpofozott, én vissza. Aztán az lett belőle, hogy kitettem a lakásból(nálam lakott) este fél kettőkor még a vita hevében, cuccai maradtak, vitte, ami rajta volt, meg amit 2 perc volt összeszedni, ment egy barátnőjéhez.

Én békülni szeretnék. Bocsánatot kértem üzenetbe, mert látni nem akart. Írt, hogy a cuccait küldjem el csomagként neki, én megírtam neki, hogy nem, jöjjön el érte, beszéljük meg normálisan a történteket. Azt írta oké, eljön a cuccért, de nincs miről beszélni. Nehezen találtunk közös időpontot, ami neki is, nekem is jó.

Tegnap rámírt, hogy péntek délután jó-e. Írtam, hogy igen, de megkérdeztem, hogy ha már valentin nap, nem akarna-e inkább randizni, felvetettem pár dolgot, hogy hová mehetnénk, meg hogy utána aludhatna nálam, ráér másnap pakolni. Erre visszaírt, hogy oké a randi, de inkább legyünk csak nálam.

Én mindenképp békülni szeretnék vele. Feltételezem neki is van valami ilyesmi szándéka abból ítélve, hogy belement a randiba.

Mire számítsak? Mit csináljak, hogy legyen esély a békülésre?

Addig oké, hogy bocsánatkérés, meg virág, meg főzök neki vacsit, megsütöm a kedvenc sütijét...

ma 11:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Pofozd fel és ha lesz ereje visszapofoz. Remélem soha nem lesz gyereketek se együtt, se mással mert mindketten kattantak vagytok.
ma 11:27
 2/20 A kérdező kommentje:
Már bocs, de nem akarom bántani. Szeretnék kibékülni vele, normális kapcsolatot akarok vele.
ma 11:30
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező már az elejétől fogva el lett rontva akkor amikor megcsaltad. Ő hülye veled maradt és visszacsalt. Amire te úgy reagáltál idővel, hogy veszekedés lett belőle, pofonok és még éjszaka ki is raktad.

Hogyan, mégis mire akarsz te normális kapcsolatot építeni amikor mindketten mentális esetek vagytok?

ma 11:35
 4/20 A kérdező kommentje:

Azt, hogy megcsaltam az elején, azt a kapcsolatunk vége előtt három hónappal tudta meg, bár lehet, hogy rosszabb, hogy több, mint egy év eltelt úgy, hogy velem volt és nem tudott a megcsalásról.

Tudom, hogy hibáztam, és nem igazán lehet ezt helyrehozni, de még mindig szeretem. Nem kellett volna úgy viselkednem vele, ahogy viselkedtem. Komolyan, bármit megtennék, hogy adjunk még egy esélyt ennek a kapcsolatnak. Nem kellett volna megcsalnom, nem kellett volna kirakni, nem kellett volna csúnyán beszélnem vele, nem kellett volna visszaütnöm. Amiket mondtam neki, megérdemeltem, hogy felpofozott.

ma 11:45
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Épp az, hogy NEM SZERETTED & NEM SZERETED! Hogyan amikor egy csomó rossz dolgot már még te is felsoroltál és nemcsak én? Nyilván ő SEM SZERET ha megcsalt és NEM elfogadott a nőnek ütni bármit is mond a férfi hanem el kellett volna téged hagynia régen! Mondom, hogy mindketten lelkileg, fejben sérültek vagytok és KAPCSOLATFÜGGŐSÉG miatt akartok újból együtt lenni, de megint SZAKÍTÁS lesz a vége mert nem vagytok alkalmasak normális párkapcsolatra. Érted?
ma 11:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nem az zavart, hogy megtette, elfogadtam volna, hogy egyenlíteni akar a helyzeten, csak beszélhettünk volna"

Keresem ebben a logikát, de nem találom. Te szóltál neki, amikor megcsaltad? Vagy magától jött rá több, mint másfél évvel később?

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy értelmes reakció ilyen helyzetben "viszononzni" a megcsalás, de mivel te is titokban tartottad a félrelépésedet, nem értem, hogy milyen alapon, milyen jogon vártad volna el, hogy ő beszéljen róla.

ma 12:03
 7/20 A kérdező kommentje:

#5 Nem gondolnám, hogy bármi baj lenne a fejemben, vagy az övében. Megcsaltam, hiba volt. Ő kiakadt, ez természetes. Ő is megcsalt, én is kiakadtam. A baj az, hogy elfajult a vita, és nem beszéltük meg normálisan, hanem hagytuk idáig fajulni. De nem mondanám, hogy nincs értelme normálisan megpróbálni, legalább a megbeszélést.

Nem vagyok kapcsolatfüggő, jól megvagyok egyedül is. Az van, hogy szeretem őt, de kva nagyot hibáztam. Ő nem tudom, hogy újra akarja-e kezdeni. Eddig folyamatosan lerázott, semmi pozitív visszajelzése nem volt az elmúlt egy hónapban, azon túl, hogy belement a randiba.

ma 12:05
 8/20 anonim ***** válasza:
67%

"Erre visszaírt, hogy oké a randi, de inkább legyünk csak nálam."

Azért szerintem készülj fel lelkileg arra a lehetőségre is, hogy ebből nem randi lesz, hanem egy rövid találkozó, amikor vagy egyedül, vagy esetleg egy segítőkész férfi ismerőse közreműködésével elviszi a nálad levő holmiját.

(Ha nálad lakott, gondolom, nem csak 1-2 szatyor ruháról van szó.)

ma 12:08
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lennél már társfüggő vele együtt amikor nem volt működőképes eleve a kapcsolat és be is igazolódott elvégre szakítás lett a vége? Csak az ragaszkodik a szarhoz aki maga szar, illetve függője annak a szar kapcsolatnak. Más aki érez a párja iránt fellángolást, vágyat, szerelmet, tiszteletet nem csalja meg se kapcsolat elején, se közben, se a végén, nem pofozkodik, nem várja el, hogy beszélhetett volna róla amikor te sem beszéltél róla! Én nem bánom legyetek együtt akár még ki nem nyiffan valamelyikőtök csak ne szüljön mert az a gyerek, vagy gyerekek miatattok szenvednének!
ma 12:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem reagáltam, és soha nem reagálnék megcsalásra megcsalásra, és ha valaki ocsmány dolgokat vágna a fejemhez, akkor pofozkodás helyett elköszönnék tőle egy életre. (Meg is tettem egyszer, egy, a tiéteknék sokkal hosszabb párkapcsolatban.)

De szerintem ha valakit megcsalnak, aztán éjjel fél 2-kor kidobják a lakásból, ahol élt, akkor ott olyan szinten elveszett a bizalom a másik iránt, hogy helyrehozhatatlan.

De lehet persze, hogy az exed máshogy gondolja.

ma 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!