Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl tolom? Nem túl jó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl tolom? Nem túl jó a kapcsolatunk,az utolsó esély kabátjában járunkPárom haverja uszitja ellenem a párom,hogy menjenek csajozni,és a Párom is írta neki ,ha egy hajón lennének életük végéig,akkor csak fizetős nőkkel lennének,Párom sosem volt ilyen

Figyelt kérdés

Sosem merült fel bennem hogy megcsalna..ez a haver velem is jóban volt ,de amióta kicsúszott a párom és én alólam a talaj,mindig ez a témája a haverjanak a messenger beszélgetésben..Párom magától ilyeneket sosem ír neki,nem mondd..sosem dicsert a haverjanak más nőket, mindig tisztelettel volt felém..Hozzá teszem ez a haver nem igazán tud csajozni..sőt..kapcsolata sem volt ..folyton csajozni invitálja a pasim,aki olyan válaszokat ad hogy benne van menjenek..Mintha nem akarná magát lejáratni a haverja szemében..

Haverja kérdései: Na milyen volt az edzés, voltak jó kis nők? Erre a párom,persze voltak igen jó nők..

Sosem kaptam rajta a párom hogy nőket nézegete,vagy másra vágyna..

A szex is nagyon jó köztünk..Mit tegyek Túl reagálom?

ma 13:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak havernak akar kedvezni.

Nehéz így megítélni de valószínűleg nem csal meg.

ma 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
S te honnan tudod, hogy a párod miről értekezik másokkal a messengerén???
ma 13:46
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem szép dolog ,de megnéztem..Nem tudom mit tegyek ..ez az ember a mindenem a világom, nagyon szeretem .. Ő is nézett bele a telefonomba amit veszekedesnel vágott hozzá a fejemhez..

Miért írnak akkor olyat hogy fizetős hölgynek szenteli az idejüket?

Ez a haver nincs tekintettel a barátja érzelmi hullámvasútjaira..Csak én tudom min megy keresztül, és mik azok amik bántják..ez a haver egy kis gyerek,nem tud neki semmiben tanácsot adni,illetve elvicceli a barátja problémáját,és erre a párom nem is fordít problémát, pedig tudom hogy megértésre vágyna.. de ha én viccelném el..veszekedés lenne.. és sose ment bele ilyen beszelgetesekbe ezzel a haverral,de amióta köztünk ilyen a helyzet ,folyton a csajokról beszélnek.. és itthon nem érezteti velem hogy másra vágyna, vagy hogy az utolsó esélyünk olyan rosszul alakulna ..

ma 13:56
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

#3 képzed'e mi is állandóan a csajokról dumálunk a haverokkal. Mégsem jár egyikőnk sem k.rvázni.

"köztünk ilyen a helyzet"... - milyen? Ennek a rendbetételére koncentrálj, ne pedig nyomozgass a telefonjában!

ma 13:59
 5/13 A kérdező kommentje:

Persze ez a haver nem kapós a lányok körében, meg csak egy éjszakás kalandra sem futtja neki mert a nőket nem vonzza ez a gyerekes karakter aki anyuci és apuci nyakán él ..mi 2 éve leszünk együtt nyáron,és ez idő alatt egy csajjal nem láttam,és ha bulizni is mentünk így 3an ,akkor sem csajozott, mert nem tud ,csak a szája nagy hogy így a nők meg úgy a nők, meg a fizetős nők..

Párom csajozni is tud,és nem mellesleg egy nagyon jó pasi .

ma 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A pasid gyerekesen viselkedik, akárcsak az agyilag 14 éves haverja. Nem az a kérdés, hogy megcsal-e, hanem, hogy mi a vonzó ebben a tirpák viselkedésben számodra.
ma 14:01
 7/13 A kérdező kommentje:

Valószínű abból ítélted meg a páromat tirpáknak amit pár szóban megirtam a problémámról..Itt ülhetnék reggeltől estig és csak irhatnam a mi kapcsolatunkat,de a lényeg.. 1 éve élünk együtt,2 éve leszünk együtt nyáron ha minden jól megy..a párom egy talpra esett ,okos férfi ,aki megteremtette magának az eletkorulmenyeit egyedül,ami miatt nagyon büszke vagyok rá, mindig vezetett az utamon,segített,tanácsot adott ,rengeteg programot csináltunk, érzelmileg is együtt éltük meg a legjobbat,meg 1 éve ő is azt mondta hogy mindenki közül engem szeret a legjobban,velem a legjobb..nagyon sok hibám van,köztük a túl gondolas túl aggódás.. 1 éven keresztül mindennap megkerdeztem:ugye örökre velem maradsz,ugye nem hagysz el soha? Persze ez az emberben egy idő után azt váltja ki hogy magyarázkodni és megfelelni kell, és ettől ideges lesz ..

Páromnak van egy kis fia ,aki a mindene ,és anyuka mindent megtesz hogy kettőjük közé álljon,ügyvédhez jártunk,elvesztettük..a földön volt a párom,én voltam mellette és én mentem végig vele ezeken az utakon ..és tovább jöttek a gondok,mindenben én álltam mellette..

Tavaly nyáron kezdődtek a gondok ,ahol hatalmas nagy veszekedés volt ,össze is pakoltam hogy költözöm, de sírva kért h maradjak..maradtam,mert én is maradni akartam,nem ment rosszul ,senki nem tudott a problémánkrol csak mi ketten...jött a szilveszter..ez a bizonyos haver is velünk volt,akkor meg én is jóban voltam a haverral..el mentünk bulizni,kirekesztve éreztem magam,párom nem igazán foglalkozott velem ..ennek hangot adtam,és mivel piasak voltunk,nagy balhe lett ismét belőle.. olyan csúnya dolgokat mondtunk egymásnak, amivel a bizalmat is megtörtük..el költöztem, vissza anyuekhoz,míg nem találok egy másik lakást.. 6napot töltöttünk egymás nélkül,veszekedtunk ez idő alatt a messengeren,majd az ő hullamvasutja egyszer fent volt egyszer lent..egyszer akarta folytatni egyszer nem..majd azt mondta ,hogy jöjjek vissza mert itt a munkám innen tudok bejárni nem akar velem kicseszni,a munkám miatt tekintettel van rám,intézzem az albérletet addig itt maradhatok nem sürget,de köztünk már soha nem lesz semmi ..vissza jöttem,bízva abban hogy majd meglatjuk egymást és ez nem így lesz ..már aznap össze borultunk, és akkor beszéltük meg hogy egy utolsó esély következik..de aztán jöttek ezek a haveros beszélgetések amiket már tudsz,hogy csajozás és társai.. remélem így már értesz engem..Sosem írtam ilyen helyre ,nagyon el vagyok keseredve, és nem igazán tudom kinek elmondani :(

ma 14:16
 8/13 A kérdező kommentje:

Illetve pont ma borultam ki egy kicsit ..hallottam hogy hallgatja a haverja hanguzenetet, hogy nem tudja lesz e béremelés blabla ..és akkor fel füllel hallom hogy valami hajóról beszel ,hogy ők ketten éljenek ott..erre párom vissza küldi neki hanguzibe: azt én is élném, soha többet nem kéne dolgoznunk..

Elcsipte a mondatot és el kuldte,ami nekem fura volt mert ha nem vagyok itthon mondta volna tovább.. erre meglestem a beszélgetést,és még egy mondatban oda írta: meg persze k.rvaznank,csak párom meghallotta volna ..

Nekem erről az a gondolat menetem,hogy mikor külön voltunk január elején nem mutatta a havernak milyen rossz ez neki vagy valami,tette a keményet meg h mi nem leszünk együtt.. és én úgy gondolom hogy mivel visszafogadott ,nem akarja h a haverja szemében valami gyáva gyenge férfinak tűnjön emiatt és így kompenzálja a férfiasságát..azelőtt soha de soha nem mentek ilyen beszélgetések köztük,ez a haver is tisztelt engem,nagyon jóban voltunk ,soha nem bombázta a páromat ilyen fajta gondolatokkal

ma 14:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha bárki mondaná, hogy menjek és csaljam meg a páromat (a haverod erre kéri őt), akkor megszakítanám vele a kapcsolatot. Az meg hogy ilyeneket ír neki... Elég gáz, azt kellett volna írnia, hogy nem fog téged megcsalni és menjen a pi.csába.

Az meg tök oké, ha belenézel egy olyan ember telefonjába, akiben nem lehet megbízni. Okot adott rá. Amint találsz valamit, már nincs olyan, hogy "miért nézel bele, nem bízol bennem?" hiszen tényleg nem bízol, mert nem is lehet.

ma 15:14
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem találtam benne soha semmi olyat ami azt bizonyítaná hogy megcsalna..még csak nőkkel sem beszelget rajtam és az anyukáján kívül. Még lezáró kód sincsen a telefonjához..

A szexuális életünk nagyon jó,nem kopott el ,mai napig kívánjuk egymást,és nagyon de nagyon jó a szex ,mindig én vagyok az első, figyel rám..

Ha bárhol sétálunk, túrázunk, strandolunk..szoktam a szemem sarkából figyelni hogy akárcsak nezeget-e valami nőt..de soha ,egyszer sem kaptam rajta hogy, megnézett volna bárkit is..

Megszakítani ezt a barátságos nem fogja ,több mint 10 éve Tart, Párom elmondása szerint a 0rol kezdte az életet mikor a lakását megvette ,és volt hogy nem volt pénze, akkor ez a haver adott kölcsön..

Nem tudom mit tegyek ,magamban hordozgatom most ezeket a rossz érzéseket.. vagyis bocsánat mostmar egyedül te tudod .. itthon nem érezteti velem hogy bármi rossz lenne..jó most nagyon stresszes mert ujitja a lakást vagyis az előszobat es nem alakul neki úgy ahogy azt ő gondolta..ez érződik a viselkedésén..nem tudom mitévő legyek

ma 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!