Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl tolom? Nem túl jó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl tolom? Nem túl jó a kapcsolatunk,az utolsó esély kabátjában járunkPárom haverja uszitja ellenem a párom,hogy menjenek csajozni,és a Párom is írta neki ,ha egy hajón lennének életük végéig,akkor csak fizetős nőkkel lennének,Párom sosem volt ilyen

Figyelt kérdés

Sosem merült fel bennem hogy megcsalna..ez a haver velem is jóban volt ,de amióta kicsúszott a párom és én alólam a talaj,mindig ez a témája a haverjanak a messenger beszélgetésben..Párom magától ilyeneket sosem ír neki,nem mondd..sosem dicsert a haverjanak más nőket, mindig tisztelettel volt felém..Hozzá teszem ez a haver nem igazán tud csajozni..sőt..kapcsolata sem volt ..folyton csajozni invitálja a pasim,aki olyan válaszokat ad hogy benne van menjenek..Mintha nem akarná magát lejáratni a haverja szemében..

Haverja kérdései: Na milyen volt az edzés, voltak jó kis nők? Erre a párom,persze voltak igen jó nők..

Sosem kaptam rajta a párom hogy nőket nézegete,vagy másra vágyna..

A szex is nagyon jó köztünk..Mit tegyek Túl reagálom?

ma 13:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy nincs egy közvetlen legjobb barátnő.

Ahogyan írod ennek előbb utóbb vége lesz.

Lehet jobb előremenni a dolgoknak.

A másik amíg a barátod haverjával össze vannak borulva jobb nem lesz.

ma 15:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Sajnos a barátaim akik voltak, nem igazán voltak azok ..tartom velük a kapcsolatot néha, meg beszéltem nekik erről a helyzetről...egyik barátnőm szerint is az van ,hogy azért beszélgetnek így a csajokrol és azért megy bele a párom,mert nem akarja magát lejaratni a haverja előtt.. anno egyszer ha jól emlékszem volt ilyen hogy ez a haver valami képet küldött neki csajozasrol és akkor írta a párom hogy ő nős férfi. Valami ilyenre emlékszem.. eljarni sem jár el itthonról,ritkán futnak össze ezzel a haverral,nagy ritkán bulizni is mennek ..bennem van az a félsz hogy ha el mennek majd bulizni mi lesz ha megcsal mert ez a haver bele hajszolja..de ott van bennem az is ,hogy ez a haver amúgy csajozni sem mer ,megszolitani sem tud egy nőt sem .. szóval igen ..

Meg egyszer ha az emlékeim nem csalnak azt mondta egyszer a párom: ha megcsalnalak úgyis szakítanek veled mert akkor nem lenne értelme..

ma 15:31
 13/15 A kérdező kommentje:

Úgy érzem a mi kapcsolatunkat külső negatív hatások teszik és tettek tönkre ami a párom idegrendszerere ki hat..szerintem azért is ragaszkodik ehhez a barathoz, mert nincs neki más barátja csak ő.. akivel lehet ide oda menni és társai..csak nem egy érett férfi aki ha problémád van akkor is jó barát,inkább el rendezi 1 -2 elhulyeskedett mondattal

Illetve ez a hajós dolog amit mondtam hogy ott majd k.rvaznak..ez egy merenges volt ,hogy mi lenne ha gazdagok lennének..de még is rosszul esik

ma 15:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom, kár beléd a szó, mert a pasid undorító viselkedését mentegeted. Húha, jó a szex és nem beszél más nőkkel a messengeren, akkor ő már mekkora szent... Közben meg titkolózik előtted, és annyira tisztel, hogy amikor az agyilag 14 éves haver megcsalásra, meg kvázásra bíztatja, ahelyett hogy leállítaná, mint akármelyik normális férfi, még adja alá a lovat. Neki a haver az első, nem te, nem tudom, feltűnt-e. Téged simán elküldött, meg szakított, de a haverral örökké kapcsolatban kell lennie, mert egyszer régen kölcsönadott neki. Gondolom, már rég megadta, de akkor is, a haver az szent és sérthetetlen. Az, hogy te mellette álltál, amikor az ex bíróságra vitt valamit, az mindegy, mert ezek szerint neked utolsó esély van. A lényeg, hogy a haverral soha nem szakítja meg a kapcsolatot... Ennyire vak nem lehetsz!
ma 17:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos tisztában vagyok azzal amit leírtál, de a szeretetem meg is annyira erős, és az érzés hogy nem tudok nélküle élni.. beteggé tesz..csak szeretném vissza kapni azt a férfit aki a legelején volt aki el tűnt.. igen alkalmi vak vagyok,és hitegetem magamat .. nem tudom mit és hogyan kéne csinálnom
ma 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!