Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek a pasiknak, mert látják rajtam, hogy szeretem a pénzt? (lent)
16éves lány vagyok.Szépen és csinosan öltözködök, mindig jó a hajam és sminken/azért van kivétel amikor nem olyan tökéletes, de általában jó/.Nem vagyok milliomos, de azért nincsen olyan hét, hogy ne kapnék valamit, vagy több valamit.Szóval nem vagyunk szegények.Nem dicsekvésből írom.
De nem egy plázacica vagyok, csak egy picit.
Az osztályban is kihangsulyoztam még amikor volt suli, hogy nekem gazdag pasi kell aki pl. kocsit vesz Valentin-napra.Vagy egy öreg aki nagyon gazdag.Szóval elkényeztetett , és beképzeltnek tünhettem.
Többen akartak velem összejönni, de mégis úgy látom, hogy azért zavarhatták öket az ilyen kinyilvánulásaim?
Nem kéne így kijelenteni, hogy mit akarok?
Előre is köszönöm.
"na megérkezett a 3. ringyó"
akkor légyszi menj már be egy halálos beteghez akinek azon múlik az élete hogy van-e 3 milliója a kezelésekre, és mond már meg neki, hogy meghalni jó, mert ugye a pénz nem boldogít...
másik oldal pl ha már cigányoztok..azok a cigánygerekek akikre mondják hogy nem mosdanak, nem azért nem csinálják ám mert lusták, hanem mert nincs mivel, és nincs hol, mert arra ugye pénz kéne, és mit gondoltok a sok pattanásos tini nyilván azért olyan mert lusták kezelni, nem ám azért mert nincs pénz a kis tonikokra, ami nekünk/nektek ugye alap, csak van akinek nem, és tudod az ilyen emberek elé ha odaállsz, és a szemébe mered mondani hogy "a pénz nem boldogít" hát nagyon grat, de te leszel ott abban a helyzetben az erkölcsi csőd, mert ezek az elvek amiket felsorakoztattok szépek és jók, csak a való életben nem állják meg a helyüket...
hidd el ha majd 30 évesen ott tartasz, hogy nem tudod miből fizetni a pl vízszámlát, és kikapcsolják, vagy a gyerekedet csúfolják a suliban, mert nincs pánz újj ruhára és kiközösítik, akkor majd megtanulod, mi is a pénz értéke a mai világban, addig meg csak élj a kis rózsaszín buborékodban a szeretettel együtt..-.-"
ne csak a cigányos részt olvasd a többit is
a cigány csak arra volt példa hogy az ápoltság is pénz ám, és nem autó de mint előbb leírtam, van akinek az élete 3 millába kerülne, abból hány kocsit is vennél?..szóval, nem ártanak azért a milliók, mert ki tudja mikor üt el egy kocsi és kell veseátültetés, vagy bármi ami időre megy, és csak a pénz menthetne meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!