Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek a pasiknak, mert látják rajtam, hogy szeretem a pénzt? (lent)
16éves lány vagyok.Szépen és csinosan öltözködök, mindig jó a hajam és sminken/azért van kivétel amikor nem olyan tökéletes, de általában jó/.Nem vagyok milliomos, de azért nincsen olyan hét, hogy ne kapnék valamit, vagy több valamit.Szóval nem vagyunk szegények.Nem dicsekvésből írom.
De nem egy plázacica vagyok, csak egy picit.
Az osztályban is kihangsulyoztam még amikor volt suli, hogy nekem gazdag pasi kell aki pl. kocsit vesz Valentin-napra.Vagy egy öreg aki nagyon gazdag.Szóval elkényeztetett , és beképzeltnek tünhettem.
Többen akartak velem összejönni, de mégis úgy látom, hogy azért zavarhatták öket az ilyen kinyilvánulásaim?
Nem kéne így kijelenteni, hogy mit akarok?
Előre is köszönöm.
23:37
szép történet, ügyes vagy, mindenkinek példát kéne venni róla, csak így tovább:)
17/F
LOL mennyi válasz XD
Megmozgatod az embereket :P
07.16-os vagyok a 6.oldalról..
azt nem értem,hogy miért kell megszólni azokat az embereket, akiknek van pénze?? attól, hogy valaki "jobban él", attól függetlenül ugyanolyan értékű ember, mint a többi. És nem is azt jelenti, hogy 'anyuci, apuci' tartja el és, hogy nem fog dolgozni. Látom itt nagyon irigy emberek vannak, akiknek nem adatott meg ez a élet!! de én amondó vok, hogy ha az embernek nincs pénze, akkor az az ő érdeme, mert ha én már családanya leszek és úgy alakulna hogy tönkremegyek, én bármit megtennék annak érdekébe, hogy a gyerekeimnek mindene meglegyen!!!!
17/L
Okos!
Itt senki sem a gazdagokat szólja le, hanem azt az értékrendet, amit egyesek vallanak: pénz-alapú párválasztás. Kevés ennél alantasabb dolgot tudnék mondani, rosszabb a k*rváknál is, mert a lelkét is eladja. Te meg tanulj még egy kis szövegértést...
Mit kezded az egészet elölről?
Ha tudnál olvasni nem írnál ilyen hülyeségeket, senki se mondta, h baj ha vkinek pénze van...(egyszer olvasd végig és utána pattogj). Az, h ki milyen irigy letárgyaltuk :D nem megyek bele még egyszer.
A baj az amikor elvárja vki h eltartsa és pénzelje, ő meg lazsál
PONT
14:23!
Mindegyik családanya a legjobbat akarja a gyerekének, ez természetes.
De ha egyszerűen nincs munkalehetőség mert a kormány nem teremt több munkahelyet, akkor mit csinálsz?? ne ugass már 17 éves létedre, mikor még 1 kis majom vagy. -.-
válaszolok: csak magamat hibáztatnám hogy hagytam...
16:28 én is erről beszélek, nem gazdag pasi kell, hanem hogy keményen és bármi áron elérd a célod, a karrierizmus jó, de ezt nem adják inggyen küzdeni kell, és igen le**arom ki szeret ki nem és igenis bármit megteszek hogy jól éljek, és pont azért amiket te is mondasz, mert tudom milyen kemény megdolgozni érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!