Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért nem kellek a pasiknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem kellek a pasiknak, mert látják rajtam, hogy szeretem a pénzt? (lent)

Figyelt kérdés

16éves lány vagyok.Szépen és csinosan öltözködök, mindig jó a hajam és sminken/azért van kivétel amikor nem olyan tökéletes, de általában jó/.Nem vagyok milliomos, de azért nincsen olyan hét, hogy ne kapnék valamit, vagy több valamit.Szóval nem vagyunk szegények.Nem dicsekvésből írom.

De nem egy plázacica vagyok, csak egy picit.

Az osztályban is kihangsulyoztam még amikor volt suli, hogy nekem gazdag pasi kell aki pl. kocsit vesz Valentin-napra.Vagy egy öreg aki nagyon gazdag.Szóval elkényeztetett , és beképzeltnek tünhettem.

Többen akartak velem összejönni, de mégis úgy látom, hogy azért zavarhatták öket az ilyen kinyilvánulásaim?

Nem kéne így kijelenteni, hogy mit akarok?

Előre is köszönöm.

2010. aug. 8. 21:12
 141/184 anonim ***** válasza:

68%

és nem érdekel majd kin kell ezért átgázolnom, vagy hogy szeretnek e egyáltalán az emberek,

Neked bizony a jó édes k*rva anyád drága..:)

2010. aug. 14. 22:16
 142/184 anonim ***** válasza:
Hüly3gyerek, Magyarországon általános egészségbiztosítás van, szóval a 3 milláddal kitörölheted, a biztosító fizeti a kezelést. OKOS!
2010. aug. 14. 22:16
 143/184 anonim ***** válasza:
100%

21:46!

És mivan ha rajtad fognak átgázolni?? hm.hm.hm?? :DD lehet,hogy te jársz rosszul :D

utolsó kommentező: ezeknek beszélhetsz, azt se tudják mi fán terem :DD amint már mondtam, egy halálos betegnek minek kezelés?? ha már nincs értelme. jaj istenem itt mindegyik kis pisis olyan okosnak képzeli magát, de azt sem tudják miről hablatyolnak :D

2010. aug. 14. 22:50
 144/184 anonim ***** válasza:
53%
bocs roszul írtam, nem halálos beteg, de mi anno gyűjtöttünk egy sérült gyereknek, és ha pl szervre vársz akkor egy kis boríték az illetékeseknek, vagy az illegális szervkereskedőknek életet menthet...
2010. aug. 14. 23:11
 145/184 anonim ***** válasza:
0%
nah mivan? már a törtető munka se tetszik?? he? eddig csak az nem volt jó hogy gazdag pasi, már a karrierizmus is probléma?? XDD..komolyan..sajnállak titeket, mert nem látjátok hol élünk, néha kikukucskálhatnátok a rózsaszín buborékból :P
2010. aug. 14. 23:14
 146/184 anonim ***** válasza:
100%
még he.. :DDD előbb tanulj meg magyarul beszélni :D semmi baj nincs a karrierrel, csupán az,hogy neked hogy állna a szád ha valaki átgázolna rajtad?? jól?? igen vagy nem?? ez a 2 választási lehetőséged van..válaszolj pls. :)) hülyegyerek -.-
2010. aug. 14. 23:24
 147/184 anonim ***** válasza:
100%
szal h esne??
2010. aug. 14. 23:30
 148/184 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőeknem olvasható volt, hogy boldog lehet e a gyerek, ha az anyagi körülmények nem ideálisak. Kezdjük ott, hogy a gyerek még nem tudja olyan szinten realizálni a dolgokat, mert csak azt érzi, hogy neki van pl.: mobil, Nekem nincs, ami lehet neveltetés kérdése is. Majd később kamaszkorban, 15-16, amikor jönnek a gondok és nagyobb igények, valóban tud kínos lenni. Magam is átéltem, mivel anyám egyedül nevelt, de magamnak teremtettem meg akkor is ami kellett, dolgoztam. A pénzéhes csajok lenéztek és rossz volt nagyon, de erőt merítettem belőle és a visszájára fordítottam a dolgot. 21 éves vagyok van egy vállalkozásom, igaz hitel is van még rajta, de 1 év múlva tehermentes lesz a lakásom, van szép autóm és van bőven miből élnem. Érdekes, hogy akik akkor lenéztek, most a küszöböt rágják, mert mindenki kihasználta őket. Szemét dolog tőlem, de Én is megteszem, hogy kihasználom és beléjük rúgok mégegyet. Nem értik miért.

Meg kellene érteni, hogy csak azt kezelik kurv-aként, aki úgy is viselkedik.

2010. aug. 14. 23:37
 149/184 anonim ***** válasza:
Gratula! :) bejött az élet. és amit az utolsó mondatokban leírtál, annyit mondok h: helyes!!!! =)
2010. aug. 14. 23:39
 150/184 anonim ***** válasza:
53%
hát kedves kérdezö ha máűr ijen gazdag vagy adományozhatnél valamit rászoruloknak . akiknek sokat segitenél. a leleked is nyugodtabb lenne.:-) ennyi bántás után ha van szándékod irjál privit:-)
2010. aug. 15. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!