Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem kellek a pasiknak, mert látják rajtam, hogy szeretem a pénzt? (lent)
16éves lány vagyok.Szépen és csinosan öltözködök, mindig jó a hajam és sminken/azért van kivétel amikor nem olyan tökéletes, de általában jó/.Nem vagyok milliomos, de azért nincsen olyan hét, hogy ne kapnék valamit, vagy több valamit.Szóval nem vagyunk szegények.Nem dicsekvésből írom.
De nem egy plázacica vagyok, csak egy picit.
Az osztályban is kihangsulyoztam még amikor volt suli, hogy nekem gazdag pasi kell aki pl. kocsit vesz Valentin-napra.Vagy egy öreg aki nagyon gazdag.Szóval elkényeztetett , és beképzeltnek tünhettem.
Többen akartak velem összejönni, de mégis úgy látom, hogy azért zavarhatták öket az ilyen kinyilvánulásaim?
Nem kéne így kijelenteni, hogy mit akarok?
Előre is köszönöm.
15L vagyok!!!
LÁtom nagyon értettek az életemhez,tanulok/tanulni szeretnék minden erőmön azon vagyok!!! A megyénk egyik legjobb gimijébe járok,és jogi egyetemen szeretném folytatni a tanulmányaimat!!!
Valaki irta hogy apukám 40+ apukám most lesz augusztusban 39.barátai akikről írtam/beszéltem 20-30közöttiek!!! ha nem tudsz valamit akkor légyszíves ne okoskodj!!!
Valaki jól néz ki attól még nem sík hülye,a pénz tényleg nagyon fontos..és épp ezért tanulok...de biztosan nem fogok össze jönni egy csövessel...anyukám nem is engedné..mert ők már megteremtették nekem azt ami az élethez szükséges!!!!
ennyit akartam írni,ezzel be is fejeztem!:) pussz
22:20
15L vagyok!!!
Na jó az tényleg mindegy hogy hányéves apukám!!:D:D
Anyukám azért nem engedné hogy haza hozzak egy tőlünk szegényebb fiút,mert kihasználna a pénzünkért vagy azért hogy nekem mindenem meg van ... stb... remélem így már érted
Igen tudom hogy a pénz nem minden///nem vehetek meg rajta bármit!!!
Nekem az egészség a legeslegfontosabb , hogy a családom és barátaim egészségesek legyenek ennél nincs fontosabb dolog TUDOM!!!
""tegyük fel, hogy szerelmes leszel 1 fiúba (akiről kiderül,hogy nem él olyan életszínvonalon mint te) és le fogsz mondani róla?""
Igen lefogok mondani,estem már át egy ilyen helyzeten és az anyukám segítségével kilábaltam belőle!!!
Kicsit mesélek: 12-13 évesen össze jöttem egy akkor 15éves fiuval aki szegény volt és mind emelett cigány!!!:S:S:S
nem tudom hol volt akkor az eszem ... nagyon szerettem amelett hogy ő nap mint nap megalázott kivágta a harisnyám!!!!!! KÉSSEL!!! megcsalt!!! stb..
ezek elenére nagyon nagyon szeretem,PÉNZT is adtam neki!!!
NEM volt ő koszos semmi,nagyon szerettem de akkor azt a pillanatot nagyon megbántam mikor hallgattam az akkor barátnőmnek hitt csajra...soha többet ilyen az életben nem lessz!!!
Nem tudom biztosan a kamasz kor is tette ezt velem!!
Mert akkoriban apukám nem volt itthol nem lakott velünk és anyukámmal voltam... na hát ő rá nem hallgattam folyton össze vesztünk stb. és ez lett a vége!!!:S:S:S
mai napig nagyonnagyon szégyellem...de hála anyukámnak megmentett egy ilyen hülyétől!!:(((:SSSS
és elfelejtette ezt a húzásomat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!