Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?
Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.
Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.
Kérdező, te hogy az istenbe tudsz még mindig ezen pörögni? Már 1.5 hónap eltelt, nem véletlen tiltott le téged. :/
Lépj tovább, ne nehezítsd meg a dolgot még jobban!
Nem tudok neeem tudok, mertntapan nem is akarok, mert jo volt vele. Aztan jott a nap, amikor a semmibol egyszer csak kidobott mint egy mocskos rongyot. Egesz nap meg ugy tunt hogy minden teljesen rendben. Egesz 2-3 hetig elotte is. Ugy tunt hogy orokke egyutt leszunk, ilyen eszembe se jutott volna. Erthetelen es hihetetlen.
Valamit tennem kell mert ez nincs lezarva bennem meg mindig. Nem tudom mit, de valamit kitalalok, meg ha meg is banom. Rettentoen hianyzik minden rohadt nap, es nem lesz jobb, mitol lenne.. Es meg en vagyok szemetnek beallitva
utálom hogy minden nap felhuzom magam, es mar az alvasomat is gatolja
Soha a rohadt eletbe nem veszek ennyire komolyan egy not sem.. o tokeletesnek tunt, megis ez lett..
Olyan vagy mint egy beragadt verkli. Nem volt idilli semmi, azt írtad, hogy távkapcsolatban voltatok, ritka találkozásokkal, és már korábban is probléma volt, beszéltetek is róla.
Eltelt már rengeteg idő, lehet, hogy új párkapcsolata is van, te meg nem tudod csak elkezdeni sem a kapcsolatotokat lezárni, még mindig tagadásban vagy. Leülhetsz egy papírral, összeírhatod 2 vonal mentén, hogy mi volt jó és rossz kettőtök részéről a kapcsolatotokban, lehet, hogy új megvilágításban látnád a helyzetet.
El kellene foglalnod magad, a barátaiddal lenni, programokat szervezni, belevetni magad a sportolásba.
Minel jobban futsz valaki utan annal jobban menekul. ( erre mondta a haverod, hogy kicsit parasztnak' kell lenni) de nyilvan nem bunkonak de nem is ragacsnak.
Az hogy letiltott azzal szerintem kimaxolta, hogy nem, nem akar teged. Nincs tovabb. Vege. Most a gyászidőszak kovetkezik. Utana pedig ujra keresgelned kell. 30 korul mar mindeki tobb kompromisszumra kepes, lehet akkor ujra keresni fog (mert rajon hogy jo volt rajongva lenni) velem ez tortent de addigra mar elmult a megszallotsag:D hulyeseg lenne erre varnod mert minden elmulik, ez az erzes is. Ugyhogy ne szugerald, szalj le rola. Torold ahogycsak tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!