Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hirtelen kidobott a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.

Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.

2020. jún. 30. 10:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/182 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a lofsz játszódhatott le a fejében, amikor olyan jól kijöttünk..
2020. júl. 19. 10:53
 52/182 anonim ***** válasza:
99%
Ami a fejében lejátszódott a világ legtermészetesebb dolga, azt mondtad többször beszéltetek róla, hogy nem érzi jól magát így; te meg elégedett voltál. Egész egyszerűen engedd el, és vond le a következtetéseket, remélhetően legközelebb ha már az arcodba mondják, hogy nem jó, akkor nem fogsz nagy kerek szemekkel csodálkozni, hogy miért szakítottak veled.
2020. júl. 19. 11:51
 53/182 anonim ***** válasza:
75%

"de ezt az elvárásokkal teli, követelőző énét eddig nem ismertem meg. Elvárta volna, hogy költsem a fizum felét a kapcsolatunkra a karantén alatt. Miközben én 4-5x meglátogattam, neki egyszer se jutott eszébe, és mégis én voltam a köcsög, hogy nincs albérletem.. Persze úgy, hogy még egy éve se voltunk együtt."

Így van, tehát félreismerted, örülj neki hogy nem kényszerítette rád hogy le menj mínuszba karantén válság idejen majd bocs igy se elég izgi es otthagy az éves szerződéssel a francba..

2020. júl. 19. 12:49
 54/182 A kérdező kommentje:
De neeem ezt nem lehet elfogadni. Egyik orarol a masikra megszunt szamomra. En sose tettem volna ioyet meg vele. Soha tobbet kapcsolat, o tenyleg annyira aranyos lanynak tunt, es megvolt koztunk az osszhang is. Ez az egy problemank es vitant volt csak szinte, es egybol a kukazas mellett dontott.. borzaszto hogy neki csak ennyit szamitottam.
2020. júl. 22. 01:38
 55/182 A kérdező kommentje:
Nem is értem hogy miért pont most?? Itt lenne a nyár második fele, amikor végig együtt tudtunk volna lenni. Bepótolni amik a vírus miatt elmaradtak, egyszerűen ezt nem tudom megérteni és elfogadni.
2020. júl. 22. 11:31
 56/182 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, vagy keresd fel még utoljára, vagy tényleg ideje nekiállni tudatosan megszabadulni tőle, mint állandó gondolattól.

Mert így csak egyhelyben toporogsz, semmit nem ér.

Hidd el, találsz másik lányt, akiért megannyiszor rajonghatsz majd.

2020. júl. 22. 14:42
 57/182 A kérdező kommentje:
Kijelentette hogy ne keressem többet ;( Pedig jó voltam hozzá nagyon, és ő is egy szinte tökéltes lány volt, amilyet elképzeltem.. keresni ezek után nem tudom, de továbblépni sem.. abba a 0,001% ban bízjatok, hogy megggondolja magát. De én sem biztos, hogy ugyanúgy tudnám szeretni, így hogy tudom a szemében eldobható vagyok. De szeretem, nagyon 😪😪😪😪
2020. júl. 22. 15:05
 58/182 anonim ***** válasza:
61%

Én érzek itt egy kis ellentmondást, kedves kérdező. Ha szinte tökéletes, hogy viselkedhet így veled? Vagy mégsem olyan tökéletes?

Szerintem találsz ennél ezerszer különbet, csak még elvakítanak az érzéseid. Próbálj megnyugodni! :) Merülj el a hobbidban, vagy tölts egy kis időt a barátaiddal! ;)

Milyen meggondolás? Szerintem ha nagyon akarta volna, megteszi. Ha meg ahogy írtad, "eldobható" vagy, miért akarna visszaszerezni? És különben is, neked tényleg ilyen ember kell?? Döbbenetes. A másik fele meg a bizalom.. tényleg meg tudnál benne bízni? Igazából nagyon nehéz lenne, te is tudod... már ha menne, de az esetek többségében nem igazán jön össze. :/

2020. júl. 22. 15:11
 59/182 A kérdező kommentje:
Igazad van, lehet nehezen menne, de érte megwrőltetném. Viszont úgy fogalmazok, hogy a karantén előtt tökéletes volt ő is, és a kapcsolatunk is szinte. Sajnos ez tette tönkre, és amiatt is nagyon nehéz, hogy tudom hogy nem lett volna így mindenképpen. Viszont szerintem ennyit ki kéne mindenkinek bírnia, legalábbis én inkább olyan típus vagyok, hogy akkor is kitartanék a párom mellett, ha vagy félévig nem láthatnám.
2020. júl. 22. 15:19
 60/182 anonim ***** válasza:
62%

Igen, kérdező, te ilyen vagy, ő meg olyan. Ha másért nem, ebből láthatnád, miért nem illettetek össze. Te valószínűleg sokkal kitartóbb vagy, mint ő. Viszont őt se ítéld el, mert esetleg a távolság okán rájött, hogy mégsem te vagy, akivel lenni akar igazán.

Amúgy, ha így eldobott, valószínűleg eleve nem ugyanannyit tettetek a "közösbe". Több, mint biztos, hogy te jobban szeretted őt, mint ő téged, különben nem így adódott volna.

Most viszont saját magad miatt ajánlom, hogy tedd ezt kicsit félre! Ne bántsd magad azzal, hogy ez emészt! Inkább tényleg mozdulj ki haverokkal, ha már lehet meg ilyenek! ;) Az a legjobb kúra a szakításra amúgy is. :) És minden jót kívánok ettől függetlenül. Biztos megtalálod a megfelelő párod te is, ha nem is ennek a lánynak a személyében.

2020. júl. 22. 16:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!