Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan aggódom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan aggódom, hogy a férjemnek van valakije?

Figyelt kérdés

Észrevettem kisebb változásokat a férjemen, megpróbálom felsorolni most fejből mindet ami feltűnt eddig.

Olyan mintha sokszor nem figyelne, máshol jár. Mintha nem lenne “itt”..

Felpörgött, korábban fásultabb volt most meg kiugrik az ágyból.

Olyan mintha fel lenne villanyozódva.

Konkrétan boldogabbnak tűnik.

Viszont a szex nagyon megritkult. Csók, ölelés nincs.

A telefonja mindig nála van. Párszor észrevettem hogy ahogy belépek a szobába gyorsan elteszi.

Nekem irodai munkám van 8-tól 16.30-ig hétköznapokon. Ő váltott műszakban dolgozik forgóban, pár nap nappal, utána pár nap pihenő, pár nap éjjel, pár nap pihenő.

Korábban soha nem adott okot féltékenységre. De mostanában nagyon furcsa érzésem van.

Remélem nem hagytam ki semmit. Ezek alapján mit gondoltok, túl gondolom?

ma 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Ha boldogabb akkor mi a baj? Ennek inkább örülni szoktak.
ma 14:37
 2/7 Mélybenyomás ***** válasza:
100%
Akár még lehet is valakije, vagy csak még ismerkedési fázisba vannak... A helyedbe én is gyanakodnék, légy figyelmes és talán kiderül van e titkolnivalója..
ma 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hasonló jelek voltak nálunk is. Ugyanígy megváltozott a feleségem is. Egyre gyanúsabbá vált a dolog. Tőlem eltávolodott, így ahogy írtad, "mintha nem lenne itt", de közben meg feldobott, vidámabb hangulatú lett. Majd rájöttem, hogy ezer éve be van állítva az én telefonomon is az ő Facebook fiókja is, így a Messenger is. Ahogyan az én fiókom is az ő telefonján, korábban jellemző volt, hogy egymás telefonját is használtuk, ha éppen úgy adódott.

De ő ezt elfelejthette, na én meg egyszer fogtam és átléptem az ő fiókjába (soha az életben egyetlen egyszer sem léptem át korábban "kutakodni", ha kellett neki, ő átlépett a telefonomon, elintézte, amit akart, majd visszalépett az enyémbe. Egymás tudta nélkül sosem lépkedtünk át egymás fiókjába). Ismétlem, ez nem titkos dolog volt, tudott róla, hogy be tudunk lépni egymás fiókjába, de mivel már nagyon régóta erre nem volt példa, elfelejthette.

Na hát és ott megláttam az üzeneteket egy bizonyos pasassal. Meg "olyan" képeket.

Dermesztő volt. Amikor ~15 év után ilyennel szembesülsz, ráadásul úgy, hogy mindig is ő volt az extra módon féltékenykedő, meg aki rövid pórázon próbált tartani, az azért meredek. Ehhez képest... ő lett a csalfa. Na mindegy.

Reméljük nálatok nem erről van szó.

ma 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Én nem aggódnék hanem elválnék. Teljesen mindegy, hogy van valakije, kifelé kacsintgat mert nem működne a házasság. A bizalom hiánya elég indok a válás mellett.
ma 14:53
 5/7 anonim válasza:
83%
Jogosan aggódsz, ezek egyértelmű jelei a "kifelé" kacsintgatásnak, sőt lehet már ettől több is történt. Viszont innen is lehet visszaút, de nagyon nehéz.
ma 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem érzelmileg 1000% hűtlen hozzád és kb. 70-90% között fizikailag is megcsal. Ebből már nem lesz normális házasság sose még akkor se ha a rajongása, vonzalma a másik nő iránt elmúlik hiszen jönni fog életébe újabb nő aki szintén megfogja mozgatni. Téged egyáltalán nem szeret és tisztel. Ha arról lenne szó akkor nem lenne hozzád hűtlen semmilyen módon mert inkább a házasságon dolgozna veled együtt, már mondta volna, hogy valamit hiányol részedről. Ő inkább megcsal téged tehát nincs szó érzelmekről irántad. Csinálj amit akarsz, megvárhatod azt is, hogy ő hagyjon el téged és addig gyomorgörcsökkel kelhetsz-fekhetsz, de nem sok értelme van...
ma 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Se az intimitás hiánya miatt nem lennék nyugodt, se attól, hogy a telefonját dugdossa.

Ezek alapján én is gyanakodnék.

ma 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!