Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg romlott a házasságunk de a gyerek miatt nemtudom elhagyni? Szerintetek?
Sziasztok.
A férjem sokat iszik, többször részeg.
Olyankor agresszív, többször megütött már.
De mikor nem iszik, szépen eljatszik a gyerekkel (3 éves)
És annyira szeretik egymást.
Emiatt nincs szívem elhagyni.
Egy héten kB 4-5 nap iszik...
Sokat veszekszünk.
Szeptemberben kezdi kisfiam az ovit, félek hogyha addig külön megyünk, nagyon megfogja viselni, és nehezebb lesz az ovi kezdés is
Nyilván ez sem jó a gyereknek hogy ezt látja, ebbe nő fel...
De nemtudom hogy tudná elfogadni hogy szét mentünk.
Segítsetek légyszi, aki volt hasonló helyzetben.
Köszönöm
Szerintem nem a gyerek miatt nem lépsz ki a kapcsolatból, hanem magad miatt. Jobb a langyos fos, mint cselekedni és rizikót vállalni.
"De nemtudom hogy tudná elfogadni hogy szét mentünk."
Sérülésekről orvosi látlelet + feljelentés. Apának megmondani akkor láthatja újra a gyerekét, ha normálisan viselkedik és elmeséli miért kellett szakítani.
Ha nem hagyod el lehet agyonver téged meg a gyereket is. A gyerekednek nyugalom kell. Azt akarod, hogy féljen, traumát okozni neki, hogy olyan legyen mint az apja, vagy mi? Ha a gyereked néznéd akkor már rég elváltál volna és messzire kerülnéd a férjed.
Rendőrséghez kéne fordulni és ügyvédhez minél előbb.
Alkoholista apa mellett nőttem fel, mert anyu sem tudta otthagyni. Tudod mennyi munkám van abban, hogy helyretettem magam? Mennyi sebet kellett begyógyítanom?
Ha nem is előttünk voltak a viták, mi mindent éreztünk.
És nem csak nekem, a többi tesóm is ugyanígy járt.
Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor hagyd el.
És azt elfelejtettem hozzátenni, hogy minden kapcsolatot megszakítottunk apánkkal. Mind a négyen tesók.
7 voltam#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!