Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy ideje teljesen kifordult magából, Szerelmes vagyok túlságosan, Mindigis vele képzeltem el a jövőm, most viszont nem bírom már lelkileg ezt, de otthagyni sem. Szerintetek?
Fiatal vagyok még igen, 20 éves (lány), nem tudom mi történt, minden rendben volt a barátommal, ő egy csodálatos ember, hercegnokent bánt velem mindig, és mellette teljesen önmagam tudtam lenni a két év alatt.
Volt már köztünk többször szakítás, ami mindig jót tett (neki).. és aztán mindig mikor újrakezdtük, az elején minden szuper volt, küzdött értem, mindent megtett értem, folyton együtt voltunk. Aztán jott egy vita és onnantól mindig csak a viták jöttek .
És most is ez van. 3 hete volt egy vitánk; és azóta kinyílt a szája és mindenért én vagyok a hibás, és idegbeteg, és eltűnik , ignorál néha amikor nem vagyunk fizikailag együtt.
De közben van a másik oldala; amikor borzasztóan cuki, aranyos üzeneteket ír; babusgat. De mostmár folyton attól félek hogy mikor fog valamiért veszekedni velem..
Nem akarom elveszíteni, de folyton csak szenvedek, és abban reménykedem hogy egyszer majd egy higgadt ember lesz újra .
3. Válaszoló
Annyira szerelmesek vagyunk, hogy sajnos tényleg lehet igazad van
Lehetőségek közt szerepel, hogy a híres párod hűtlen hozzád, magából indul ki ezért ellenőrzés alatt tart, parancsolgat mit hogyan, mert mint fix punci/kényelem elveszíteni nem akar, de persze más nők nemi szerve, szája, hátsója még is fontos. A második opció, hogy nem lép félre, de szintén nem tisztel, szeret, az agyán jösz ki és azért is hord el aminek lehet.
Mint írta a #3-as te vele fogsz maradni még akkor is ha szemed láttára szopkodná szét három nő és megfarkalná az összeset, inkább beszállnál negyediknek olyannyira nincs önbecsülésed! Na akkor további jó szenvedést, csak gyereket ne csináltass vele, úgyhogy védekezz a nemi betegségek ellen is! 🫡
nem szerelmesek vagytok hanem birtokolni akarjátok egymást, és kontrollálni
nincs egyiknek sem tere !!! és nem tudtok létezni önállóan önmagatokért
a 2 év csak megjátszás és a küzdés is csak egy álarc, és azért tartott eddig mert csak megjátszás és nem lehet sokáig fentartani, nem az igazi arcába vagy szerelmes, hanem egy álarcba és egy olyan képbe ami ő lehetne
#6 ez aztán modorált válasz volt..
sosem csalna meg, azért ennyire ismerem. Én meg azzal a lendülettel kidobnám ha megcsalna bárki.
Egyszerűen túlságosan ragaszkodó vagyok, és nagyon szeretek vele lenni, minden tökéletes vele, csak vannak olyan napjai amikor elviselhetetlen, de ez csak akkor van hogyha interneten beszélhetünk. Élőben nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!