Túlságosan hajszolom a sikert, és ez lelkileg megterhel.Tanácsok, hátha valaki átérzi a problémát?
Tipikus halom ember vagy, nem sertésből mondom, mert nagyon sok előnye is van hogy ilyen vagy szerintem...de te a kertes háznak sem örülnél sokáig, ha 100 milliós autód lenne akkor kéne egy 150 milliós, ez mind szép és jó élj így ha neked ez jó...de a temetőbe semmit nem fogsz vinni, és lehet meghalni sem tudsz olyan egyszerűen csak szarrá dolgozod magad, és tönkre mész idő előtt.
Becsüld meg azt is amid van, hogy van barátnőd, családod, rájuk szánj kicsit több időt még magadra, mert ez így szerintem nem élet, hanem az a tipikus farok méret hosszabbítás, megfelelési kényszer. Vagy fogadd el magad így...lehet alapból karrierista vagy. Bár ha nem okoz már boldogságot akkor nem tudom miért készíted ki magad. 29f
Ne nézzd a tv reklámokat!
Idézz fel egy olyan pillanatot amikor boldognak érezted magad!
Többnyire attól érezzük boldognak magunkat, ha valaki úgy szeret bennünket ahogy vagyunk. Beszélget velünk, időt tőlt velünk, megérint, vagy ajándékot ad, megdicsér vagy segít nekünk, a szerint, hogy kinek mi a szeretetnyelve.
Mindent megadni ez szinte lehetetlen, és nem is mindig azon a módon fejezi ki a szeretetünket, mint amilyen szeretetre a másik személynek szüksége van.
Akkor tudod a közeledben lévőket boldoggá tenni, ha ismered önmagad és ismered őket is.
Olyan vagy, mint az emberiség nagy része.
Agymosott, hibás értékrenddel rendelkező, kényszeres, önbizalomhiányos egoista.
Igazi csőcselék.
Ja meg azt hadd mondjam már el ,hogy semmi nem a tiéd.Csak addig még fizeted a számlákat, fentartasz valamit.Mihelyt nem tudsz fizetni, jön mas akinek van pénze és ő birtokolja még bírja.
Csak szólok semmi nem a mienk.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!