Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy ideje teljesen kifordult magából, Szerelmes vagyok túlságosan, Mindigis vele képzeltem el a jövőm, most viszont nem bírom már lelkileg ezt, de otthagyni sem. Szerintetek?
Fiatal vagyok még igen, 20 éves (lány), nem tudom mi történt, minden rendben volt a barátommal, ő egy csodálatos ember, hercegnokent bánt velem mindig, és mellette teljesen önmagam tudtam lenni a két év alatt.
Volt már köztünk többször szakítás, ami mindig jót tett (neki).. és aztán mindig mikor újrakezdtük, az elején minden szuper volt, küzdött értem, mindent megtett értem, folyton együtt voltunk. Aztán jott egy vita és onnantól mindig csak a viták jöttek .
És most is ez van. 3 hete volt egy vitánk; és azóta kinyílt a szája és mindenért én vagyok a hibás, és idegbeteg, és eltűnik , ignorál néha amikor nem vagyunk fizikailag együtt.
De közben van a másik oldala; amikor borzasztóan cuki, aranyos üzeneteket ír; babusgat. De mostmár folyton attól félek hogy mikor fog valamiért veszekedni velem..
Nem akarom elveszíteni, de folyton csak szenvedek, és abban reménykedem hogy egyszer majd egy higgadt ember lesz újra .
9
Durva, hogy a netes kommunikáció akár negatív hatással tud lenni egy kapcsolatra. De a ti esetetek szerencsésebb, mert így, hogy együtt vagytok, van lehetőségetek élőben is kommunikálnotok egymással, és csak az igazi első sorban, mert akkor lehet igazán megbeszélni a mélyebb dolgokat, mert akkor látjuk a másik félen, hogy most milyen reakciókat ad egy-egy mondatra, szóra pl.
A parod a tipikus narcisztikus! Ezd meg a videokst es te is felismered!!
Az osszes reszet nezd meg es beletanuldz felismerni idejekoran ezeket a bantalmazo tipusokat!!!
A nagyon kedves es utana veszekedos belekotos mindenert: ezt nevetik leertekelesnel. Amig csak kedves sz a szerelembombazas idoszaka!! Azer nekultetej ki,mert tipikus ez naluk!!
12es hsz igaz!
Kèrdezö, nèzz meg pár nárci videót. Meg a Video kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!