Túlságosan érzékeny vagyok lelkileg. Szeretnék ezen változtatni, de nem tudom hogyan. Könnyen elsírom magam, pedig boldog vagyok a párommal. Mit tegyek, hogy legalább ezeket a negatív érzéseimet ne mutassam ki?
én is az vagyok. már kiskoromban is mondták rám, hogy milyen érzékeny vagyok. sokszor engem is zavar. de máskor meg a jó oldalát látom. pl. egy művészi alkotást sokkal jobban tudok értékelni, mint más, aki nem ilyen érzékeny. meg az is jó benne, hogy kívülről érzékenynek tűnök, de valójában sokkal erősebb vagyok, mint mások. mert a sok feszültség nem gyülemlik fel bennem, ami annak is köszönhető, hogy könnyen sírok.
az én párom elfogadott ilyennek, egyáltalán nem néz le, vagy ilyesmi
erről beszéltem. egyáltalán nem gyengébb az, aki érzékeny. nem szinonima a két szó.
ismerek "nem érzékeny" embert, aki alkoholba menekült. szerintem ő a gyenge, nem pedig én,vagy a kérdező aki könnyen sír
egy cikk a témában. igen, kimaradt: sok művész is hiperérzékeny vagy éppen depressziós volt. egyszóval ne átoknak, hanem áldásnak fogd fel ezt a tulajdonságod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!