Miért van az, hogy, ha valaki kezd túllépni a hibáin és elkezd számító módon élni és megy is neki, akkor egy bizonyos idő elteltével visszaesik abba az állapotába, amin változtatni akart?
17:58
Világos amit írsz, de akkor mit kellene tennem? Hiszen egy csomó mindenre tudom a választ, mégsem csinálok őket úgy, ahogyan kell, vagy csak egy kis ideig sikerül.
Kicsit szélsőségesen nézem, mivel a jelenlegi gondolkodásmódommal is meg tudnék élni, de ez kb olyan, mint, hogy a légy látja, hogy az előtte repülő legyet bekapta egy béka, amikor a közelébe ment, de ő is odamegy, úgy, hogy felfogta mi történt az előzővel. Nem ezt hívják kihalásra ítéltetésnek?
Olyan dolgok nyomasztanak vagy jönnek elő, amikre már réges-rég megtaláltam az ellenszert felfogás terén, de akkor miért nem jut eszembe, mikor az aktuális dolog nyomaszt? Komolyan úgy tűnik, mintha semmi értelme nem lenne élni, mert minden ugyanaz marad.
"Ismered meg önmagad". :)
A valódi énedet, a saját akaratodat, vágyaidat, keresd meg a saját utadat. Ami TE vagy, az nem fog lepattanni, és azt megjátszani sem kell.
A "számító módon élés" neked pozitív?????
Talán épp ez a baj, ezért nem megy...
Igaza van az előzőeknek, igazi önmagadra van szükséged. Önismereti és személyiségfejlesztő csoportot ajánlok.
00:59
Számító módon élni, alatt azt értem, hogy amit eltervezek az következetesen valósuljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!