El vagyok szomorodva. Ha megismerek egy fiút, már nem is kell. Miért lehet ez? Hogyan tudnék változtatni?
Definiáltad a hisztis pi-csát.
Ha kell legyél vele,ha meg nem,akkor nem.
Látod,ilyen egyszerű.Legyél egyenes és soha nem hazudj.
Én is ilyen vagyok. Egyszerre vágyom arra, hogy tartozzak valakihez és rettegek a kötődéstől, de az elhagyatástól is. Ez kötődési zavar. Nem valószínű, hogy magától rendeződik ha ez egy séma az életedben vagyis folyamatosan visszatér.
Szóval terápia..ennek oka van, amit ki kell deríteni és utána feloldható.
(Ha tizenéves vagy akkor felejtsd el amit írtam, mert akkor természetes is lehet.)
24 N
BORDELINE keressetek rá!
Az első meg menjen a fenébe a megjegyzésével !
Lányok ,hasonlócipőben,érdemes utánanézni ,kicsit jobban megismeri az ember önmagát(korlátait,és lehetőségeit)..
még egy kérdés :
nem utasított egyszer se vissza olyan akit te nagyon akartál?( mert ez is okozhatja később)
Ilyen vagyok énis,csak fiu :D 17éves vagyok, nemvolt még barátnöm,most lehetne,de detto ugyanezek a problémáim (bár én kicsit félek a beégéstöl).
amugy észrevettem magamon, ismerkedek 1 lánnyal,nagyon tetszik, 1sö héten,2dikon is, aztán meg mindig találok a lányokba kivetni valot, és egyszeruen kiabrandulok beloluk : )
fel a fejjel ! :D sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!