Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hirtelen kidobott a szerelmem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.

Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.

2020. jún. 30. 10:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/182 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, fogsz találni ilyen lányt, lehet hogy még jobbat is, csak most érthetően el vagy keseredve...
2020. jún. 30. 13:46
 22/182 A kérdező kommentje:

Lehet hogy nem is szeretnek tobbet soha, mas nem kell. Dolgozni se tudok rendesen, megfulladok konnyeimben.

Mindegy abbahagyom, koszi mindenkinek!

2020. jún. 30. 14:03
 23/182 anonim ***** válasza:
100%
Dehat pont nem egyik orarol a masikra.
2020. jún. 30. 14:26
 24/182 A kérdező kommentje:

De, aznap úgy volt, előtte is nagyon jól elvoltunk mint két ember aki tényleg szereti egymást. És akkor jött este, hogy beszéljük meg és durr. 2 hete semmi jelét nem mutatta, hogy nem lenne neki jó.

Tényleg egy igazi aranyos, szeretereméltó imádnivaló lány volt, és soha eszembe se jutott volna hogy ilyet tesz. Nem fenyegetett, nem adott ultimátumot..

2020. jún. 30. 14:59
 25/182 A kérdező kommentje:
Hogy tudta teljesen hidegen megtenni, hooogy. Ha nem volt már érzelem akkor miért kommunikáltunk ugyanúgy mint ahogy szoktunk?? Aaaaahh
2020. jún. 30. 15:03
 26/182 anonim ***** válasza:
100%

Ez az elso szakítasod?

igen szerintem is ezeket az okokat siman meg lehetne oldani,sok kapcsolat kibír egy egy tavolsagi periodust is amikor egyaltalan nem talalkoznak honapokig de csak jobban vágynak rá hogy talalkoznak vagy van az a verzió amikor a masik rajon hogy ajjaj nem is hiányzik, itt szerint ez volt, es nem akarja a kapcsolatot magát. Irogathatsz neki hogy ne a te gőgödön múljon de nem hiszem, hogy igazán újra akarná kezdeni. Es szerintem jobb ha teljesen megszakítod vele a kapcsolatot ugy hamarabb tul lehet lépni rajta.

2020. jún. 30. 15:28
 27/182 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyszerűen én úgy éreztem hogy megtaláltam életem párját, és azt hittem ő is, egyszerűen azt lehetett érezni a kommunikációnkból. Régen elmentek katonának is kibírta sok kapcsolat, pedig még telefon e volt, nem ám videochat. Ez nyugtat, hogy talán mindenképpen elromlott vopna, vagy nem tudom. Most jott vopna pont a nyar, egy csomo kozos elmenyunk lehetett meg volna, talan azok hianyoztak :(
2020. jún. 30. 15:40
 28/182 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy igy elbant velem akit szerettem. Meg aznap par oraval teljesen ugy viselkedett mint aki szeret, es semmi gond nem lenne. Nem hiszem el hogy mar nem erez semmit. Meghulyulok ha nem tudjuk helyrehozni 😪😪😪😪
2020. júl. 1. 08:50
 29/182 anonim ***** válasza:
100%

A “parasztnak kell lenni” dumáról az a véleményem, hogy a haverod valószínūleg csak ōszinte és szókimondó, ezzel jobban csinálja a dolgokat. Ezt nem parasztság, de a kapcsolatban nem föltétlenül vezet elōre az, ha folyton jópofizol a párodnak s megjátszod neki a szépet, folyamatosan kinyalod a s*ggét. A “paraszt” haverod talán azt a benyomást kelti, hogy ōszintébb, ez is vonzó lehet. Ezzel szemben te a szönyeg alá söpröd a problémákat, úgy teszel, mintha minden oké lenne, talán mert konfliktus kerülō vagy.

Nem kell “parasztnak” lenni, de jó dolog egy kapcsolatban, ha néha megtudok vitatni dolgokat a párommal s nem a mézes-mázas szépelgō dumákat tolja folyamatosan. Sok esetben az ilyen emberek valójában nem merik kimondani az ōszinte véleményüket bármely témában.

2020. júl. 1. 10:18
 30/182 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, igazad lehet. Itt az volt a baj, hogy én tényleg jól éreztem magam, és őszintén jónak láttam így IS a kapcsolatot ahogy voltunk. És ennek a kimondásával döntött úgy azonnal, hogy kihajít és utána negyed órával még azt mondta hogy nem bánta meg. Mert hogy ha mást gondolunk egy kapcsolatól, akkor az teljesen veszett ügy. Majdnem egy év után.. közben én csak annyira kedveltem, hogy így is megvoltak, sőt a napi kommunikációtól javultak is az érzéseim. De ennek ellenére most már kész lennék teljesen változtatni, hogy ő is jól érezze magát, valószínűleg nekem is jobb lett volna, csak nekem így IS elég jó volt. Komoly kapcsolatot akart, és attol lett inkabb semmi. Mennyire remenytelen lehet a dolog? Hogy erdemes ezek utan felkeresni?
2020. júl. 1. 12:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!