Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?
Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.
Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.
Lehet hogy nem is szeretnek tobbet soha, mas nem kell. Dolgozni se tudok rendesen, megfulladok konnyeimben.
Mindegy abbahagyom, koszi mindenkinek!
De, aznap úgy volt, előtte is nagyon jól elvoltunk mint két ember aki tényleg szereti egymást. És akkor jött este, hogy beszéljük meg és durr. 2 hete semmi jelét nem mutatta, hogy nem lenne neki jó.
Tényleg egy igazi aranyos, szeretereméltó imádnivaló lány volt, és soha eszembe se jutott volna hogy ilyet tesz. Nem fenyegetett, nem adott ultimátumot..
Ez az elso szakítasod?
igen szerintem is ezeket az okokat siman meg lehetne oldani,sok kapcsolat kibír egy egy tavolsagi periodust is amikor egyaltalan nem talalkoznak honapokig de csak jobban vágynak rá hogy talalkoznak vagy van az a verzió amikor a masik rajon hogy ajjaj nem is hiányzik, itt szerint ez volt, es nem akarja a kapcsolatot magát. Irogathatsz neki hogy ne a te gőgödön múljon de nem hiszem, hogy igazán újra akarná kezdeni. Es szerintem jobb ha teljesen megszakítod vele a kapcsolatot ugy hamarabb tul lehet lépni rajta.
A “parasztnak kell lenni” dumáról az a véleményem, hogy a haverod valószínūleg csak ōszinte és szókimondó, ezzel jobban csinálja a dolgokat. Ezt nem parasztság, de a kapcsolatban nem föltétlenül vezet elōre az, ha folyton jópofizol a párodnak s megjátszod neki a szépet, folyamatosan kinyalod a s*ggét. A “paraszt” haverod talán azt a benyomást kelti, hogy ōszintébb, ez is vonzó lehet. Ezzel szemben te a szönyeg alá söpröd a problémákat, úgy teszel, mintha minden oké lenne, talán mert konfliktus kerülō vagy.
Nem kell “parasztnak” lenni, de jó dolog egy kapcsolatban, ha néha megtudok vitatni dolgokat a párommal s nem a mézes-mázas szépelgō dumákat tolja folyamatosan. Sok esetben az ilyen emberek valójában nem merik kimondani az ōszinte véleményüket bármely témában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!