Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen kidobott a szerelmem, mit csináljak?
Van erre valami jó tipp? Megromlott kapcsolat, mert kevés időt töltöttübk együtt, de most már elzárkózik a megoldástól. A legnagyobb probléma meg az volt, hogy én jónak gondoltam az egészet.
Végtelenül csalódtam benne, hogy képes volt ez miatt egyik óráról a másikra kirakni, de mégis ő volt az akivel el tudtam volna képzelni a jövőmet.
Igen, mert én nem éreztem rossznak, parszor beszéltünk róla, de amúgy nem mutatta jeleit.
Szerintem mindkettőnk és a koronás élethelyzet miatt is.
De ennyit nem kéne kibírnia egy kapcsolatnak, ha a mai világban minden nap tudunk kommunikálni?
Nem szeretnék továbblépni, inkább többet senki 😪😪
Igazából én jelen helyzetben elégedett voltam, de hosszabb távon szerintem ugyanazt akartuk, azt gondoltam egy kis átmeneti időszak belefér. Aztán leblokkoltam az egészen, és nem sok érdemi dolgot tudtam hozzátenni.
Hibáztam, de szerintem ezt nem érdemeltem volna meg, hogy az ország másik vegéről érkezve este ki is lettem rakva.
Minden másban mindketten nagyon rendesek voltunk egymással. De részéről elmúlhatott a szerelem, és tényleg beszéltünk is megoldasokról, és a mostani azt hittem hogy jó lett, mert egyáltalán nem érzékeltette. Én ezt fordítva sosem tudtam volna megtenni, sokkal nagyobb kötődés alakult már ki vele. na mindegy, ezek szerint nem való nekem kapcsolat, vagy tényleg parasztnak kell lenni a nőkkel mint pár haverom csinálja, és mégis kapcsolatban vannak..
És azt az elmés következtetést vontad le, hogy parasztnak kell lenni?
Te homokba dugtad a fejed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!