Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnátok tanácsot adni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A nagy korkülönbség miatt eltiltották tőlem a barátnőmet a szülei, tudom nem is kellett volna ebbe belemennem az elején, de ez már így alakult.

9 hónapot voltunk együtt és nagyon megszerettük egymást, most sajnos nagyon magam alatt vagyok, nem is gondoltam volna, hogy ennyire meg fog viselni. Már többször szóltak neki (kisebb veszekedések voltak), hogy hagyjon el, de nem tette meg, de most valamit nagyon bekeményítettek.

Talán attól a legrosszabb, hogy szeretjük egymást és más hülyesége (ha belegondolok talán nekik van igazuk de akkor is) miatt nem tarthatjuk a kapcsolatot. Ha ő hagy el valami miatt akkor tudom, hogy sokkal jobban el tudtam volna engedni. Ő 16 éves én meg 35.

ma 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek! Pedofil vagy lényegtelen, hogy szexelhet 16 évesen. Helyükben feljelentenélek és távolsági végzést intéznék el.
ma 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Tanács: Nem csak testileg kellene fejlődni, hanem agyilag is.
ma 12:00
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Örülj, hogy nem vert meg az apja. Én egy pszihiátriai kezelést javasolnék, hogy rájöjj milyen traumák miatt vonzódsz gyerekekhez.
ma 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
A tanácsom az, hogy köpj fel és állj alá. Aztán hagyd békén a kislányt örökre!
ma 12:04
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem ilyen tudatlan, rosszindulatú, vagy irigy emberek válaszát várom. (Ha nem 1 valaki írta az összeset, a pipák alapján)

Tehát a fenti válaszokat semmisnek tekintem.

ma 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, ő is jobban jár még te is. Keress egy 25+ nőt, akinek nem a szülei dirigálnak, és probléma megoldva.
ma 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg akkora nagy a szerelem, akkor kivárjátok amíg a barátnőd is nagykorú lesz és leérettségizik. Utána leválik a szüleiről, munkába áll, eltartja magát. Onnantól együtt lehettek.
ma 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Fenti válaszok tényleg sértőek és túlzóak.

Sok párt ismerek akik kb hasonló vagy még több korkülönbséggel együtt vannak, házasok. Persze annyi, hogy nem ilyen fiatal a lány.

Illetve nem olyan ritka ám manapság ugyan nem párkapcsolatban, hogy a 15-18 éves lányok 25-30+ pasikkal szexelnek. Már egy érettebb 15-16 éves simán testileg 20 körül néz ki ez sem ritka.

ma 12:40
 9/9 anonim válasza:
Osztálytársam anno 6.-os volt -igen 12 évesen - jött össze akkor 27 éves párjával. Később el is vette, gyerek is van. Pár éve váltak el de olyan 15 évet együtt voltak.
ma 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!