Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatom mellett beleszerettem egy másik nőbe. Sosem voltam még ilyen helyzetben - mit tanácsoltok, mit tegyek?
Először is, szeretném leszögezni, hogy nem, még nem csaltam meg a párom, bár nagyon kis híja volt. Ezért is vergődöm.
Lassan 7 éve együtt vagyunk, de ebből az utóbbi 12 hónap inkább vergődés részemről. Úgy tudnám leírni, hogy mint barát, ember, nagyon is ragaszkodom hozzá, tisztelem, de mint nő, nem érdekel már. Szexuális életünk is van, így azt sem mondanám, hogy abszolút nem kívánom már - de akkor is, valahogy nem az igazi. Félreértés ne essék, ez nem az ő hibája.
Ez az első komolyabb kapcsolatom, így nincs összehasonlítási alapom, hogy ennyi idő után pontosan mit is kéne éreznem iránta. Kötődöm a páromhoz, mindent megteszünk egymásért, jól élünk, és a kommunikáció is jó közöttünk (vagyis ez idáig az volt). Persze, mint mindenkinek, nekünk is vannak nézeteltéréseink, de egyik sem eget rengető.
Úgy érzem viszont, ha ezt az újonnan megismert hölgyet elengedném, súlyos hibát vétenék, és kihagynék egy jó lehetőséget az életemből, amit valószínűleg örökké bánnék. Szörnyen megvisel, és hálátlan ficsúrnak érzem magam, hogy így érzem, de nem tudok ellene tenni.
Voltatok már hasonló helyzetben? Ha igen, hogy döntöttetek, és mik voltak a következményei, hogy alakultak a dolgok? Érdemes lenne elfelejteni ezt az egész affért, és dolgoznom inkább a meglévő kapcsolatomon?
30 éves vagyok, nincs se gyerekünk (sajnos gond van a párommal, emiatt sem akarom cserben hagyni), se közös hitelünk. A frissen megismert hölgy teljesen megértő, kaptam tőle egy kis időt is. Az első másodperctől kezdve nagyon egy hullámhosszon vagyunk.
Üdv, és köszi!
Exem 25 évesen családot csinalt 2 gyerek tapasztalatlanul.
Szerette őket
Aztan befigyelt egy 3. aki kikezdett vele es elcsabult.
Felrugta a családot azota is elaltal a partnere atmeneti volz.
Eloszor tapasztalatokat kell szerezni milyen az uj varazsa es az is elkopik, milyen megcsalni, megcsalva lenni, stb stb ÉS bőven kesobb mindennek a vègèn érik csak be az ember egy valodi komoly kapcsolatra amikor már egy 3. egy senki csak a szemében
Látom eléggé megoszlanak a vélemények.
Ha úgy döntök, hogy szakítok, miként lehet szerintetek ezt a legkíméletesebben tálalni? Vonjam be egyáltalán a harmadik felet a magyarázatba, vagy felesleges?
Velem is történt hasonló, és ugyanúgy éreztem magam, mint te.
Igaz mi picit kevesebb ideje voltunk együtt, de már nem lett volna messze a 7 év. Több volt a rossz a kapcsolatban, mint a jó, de valahogy én sem akartam elengedni exem kezét, úgy éreztem, ki kell tartanom mellette. Igaz nálunk nem a gyerekkel volt a gond (egyelőre nem is próbálkoztunk, nem voltak meg a körülmények), de én is úgy éreztem, hogy elég rossz érte már az életben, nem akarom tetézni a nyomorúságát azzal, hogy lelépek. Próbáltam vele megmenteni a kapcsolatomat.
Végül szakítottunk, később. Nagyon fájt, de kimondtam, és most nyáron ismét láttam, akiért anno fellángoltam, azóta gondolok rá. Sajnálom, hogy akkor nem kezdeményeztem. Mondjuk most megint fogunk remélhetőleg találkozni munkaügyben, aztán hátha beteljesül az én tündérmesém is.
Most már, érzelmileg eltávolodva másképp látom a kapcsolatomat, pl. ő tipikusan az az ember, aki minimum a 80%-áról tehet mindannak a rossznak, ami vele történt. Hiszen nagyon lusta ember, aki mindig másokat hibáztat.
Szakításnál egyébként fölösleges bevonni a harmadik felet. Az tényleg csak fölösleges kínzás, ami kihathat évekkel később is az önbizalmára. Ne említsd meg neki az új csajt.
Köszi, hogy leírtad! Tanulságos.
Rendben, nekem is eszembe jutott. Az viszont nem rosszabb, ha utólag felbuggyan, hogy a szakításunkra rá, két nappal már másnak az oldalán röhögcséltem? Annak még lenne egy kis kamu szaga is utólag, amit végképp szeretnék elkerülni.
Nem kell(ene) egyből összejönnöd szakítás után az új nővel. Egy kicsit hagynod kellene ülepedni magadban is a szakítást és addig esetleg csak visszafogottan ismerkedni az új nővel.
Kapcsolatból kapcsolatba ugrálni sem egészséges. A saját és az új nő érdekében is legalább pár hetet hagynék magamnak. Igen, egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!