Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolatom mellett beleszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatom mellett beleszerettem egy másik nőbe. Sosem voltam még ilyen helyzetben - mit tanácsoltok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is, szeretném leszögezni, hogy nem, még nem csaltam meg a párom, bár nagyon kis híja volt. Ezért is vergődöm.

Lassan 7 éve együtt vagyunk, de ebből az utóbbi 12 hónap inkább vergődés részemről. Úgy tudnám leírni, hogy mint barát, ember, nagyon is ragaszkodom hozzá, tisztelem, de mint nő, nem érdekel már. Szexuális életünk is van, így azt sem mondanám, hogy abszolút nem kívánom már - de akkor is, valahogy nem az igazi. Félreértés ne essék, ez nem az ő hibája.

Ez az első komolyabb kapcsolatom, így nincs összehasonlítási alapom, hogy ennyi idő után pontosan mit is kéne éreznem iránta. Kötődöm a páromhoz, mindent megteszünk egymásért, jól élünk, és a kommunikáció is jó közöttünk (vagyis ez idáig az volt). Persze, mint mindenkinek, nekünk is vannak nézeteltéréseink, de egyik sem eget rengető.

Úgy érzem viszont, ha ezt az újonnan megismert hölgyet elengedném, súlyos hibát vétenék, és kihagynék egy jó lehetőséget az életemből, amit valószínűleg örökké bánnék. Szörnyen megvisel, és hálátlan ficsúrnak érzem magam, hogy így érzem, de nem tudok ellene tenni.

Voltatok már hasonló helyzetben? Ha igen, hogy döntöttetek, és mik voltak a következményei, hogy alakultak a dolgok? Érdemes lenne elfelejteni ezt az egész affért, és dolgoznom inkább a meglévő kapcsolatomon?

30 éves vagyok, nincs se gyerekünk (sajnos gond van a párommal, emiatt sem akarom cserben hagyni), se közös hitelünk. A frissen megismert hölgy teljesen megértő, kaptam tőle egy kis időt is. Az első másodperctől kezdve nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Üdv, és köszi!

2021. nov. 4. 11:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Rendben, elgondolkodtató, jó tanácsok, köszönöm!

Mivel nem h*lye, ha esetleg rákérdezne, akkor tagadjak?

2021. nov. 4. 13:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha rákérdez, akkor szerintem ne hazudj. Végülis nem csaltad meg, de beférkőzött mégis valaki a kapcsolatotokba, aki jobban felkeltette az érdeklődésed, mint kellene.

Erről sajnos nem tehetsz, korrekt módon válsz el tőle.

2021. nov. 4. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
11-es. Akkor azt valaszolod nincs senkid, hiszen nem vagytok egy par az uj novel. Ellenben azt is hozzatennem, hogy van valaki, akivel el tudnad kepzelni. A 3 honap diszkrecio pedig fontos, legyen ideje feldolgozni ezt az uj elethelyzetet, neki lesz nehezebb.
2021. nov. 4. 13:48
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Már most, csak ahogy kerülgetjük a témát, görcsben van a gyomrom.

2021. nov. 4. 14:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Segitség az ha elmondod h van vki más kilatasban. Nagxon fàjo de segit tovabblèpni es nem lát remenyeket szakitas utan az ember es nem megvaltozni akar erted. Hanrm lr tudja zàrni.

En megkoszonnem ha nem verne át az en jelenlegim aki szinten elhagyni keszul es önvádakat pakol rám csak vadol hibaztat kozben lehet nőzik.

2021. nov. 4. 14:07
 16/19 A kérdező kommentje:
15-ös, nagyon sajnálom, de őszintén remélem, hogy alaptalan a félelmed. Kitartást!
2021. nov. 4. 14:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem véletlenül ilyen.

Nem első eset hogy ezt csinálja. Multkor egy csaj kavart be, de mellettem döntött, azt mondta ignorálja.

Hát lehet mégsem tette..

2021. nov. 4. 15:38
 18/19 anonim ***** válasza:
45%

Az újabb válaszok fényében azt mondanám, hogy ne pakolj rá önvádat, de az új szerelmet sem kell megemlíteni. Lehet, hogy az első pillanatban könnyebb lenne neki, de utána ugyanúgy marcangolná magát, hogy miért jobb az a másik.

Meg kell köszönni az elmúlt éveket, és mondani, hogy részedről sajnos elmúlt a lángolás/szerelem, ettől függetlenül jó embernek tartod őt, csak nem ő az igazi.

2021. nov. 4. 15:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jo lenne tudnom.en tartom.
2021. nov. 4. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!