Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Aki ugyanebben a cipőben járt ő mit tett?

Alig vártam hogy összeköltözzünk a férjemmel, sikerült is 1 éve együtt lakunk. De teljesen más mint amire számítottam, hatalmas csalódás. Este mikor hazaér csak a telefont nyomja vagy tévézik. Hétvégén ugyan így, ráadásul sokszor mondja hogy unatkozik ezért kitalál magának valami programot és elmegy. Azt elfelejtettem írni hogy van 2 gyerekünk és még kicsik sokat kell velük foglalkoznom, de ő semmibe nem segít, mindent én csinálok ráadásul nagyon trehány mindent ott hagy, nekem kell pakolnom utána. És hiába kérem hogy segítsen azt mondja nincs kedve, teljesen elvagyok fáradva már. Azt mondja hogy én azért vagyok itthon hogy ezeket megcsináljam, ő azért van hogy pénzt keressen. Nem tudom mi tévő legyek, felesbe van a ház mégis úgy érzem mintha nem az enyém lenne. Külön kasszán is vagyunk, 170et kapok, abból elmegy 50 hitelre, és én vásárolok be ami havonta 50ezer, úgy hogy én semmig nem tudok költeni. De igazából nem is ez a bajom hanem hogy csak atelefonját nyomkodja. Legszívesebben visszaköltöznék a szüleimhez. Nagyon egyedül vagyok, még akkor is egyedül érzem magam amikor itthon van a férjem. Csak is a gyerekeim tartják bennem a lelket. Kíváncsi lennék ti mit tanácsoltok!

2022. márc. 21. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Hogy hoztatok össze 2 gyereket, meg házasságot, ha csak 1 éve laktok együtt?

Főként azt tanácsolom, ha elváltok, akkor legközelebb olyat válassz, akit ismersz, és idegennek ne szülj gyereket!

2022. márc. 21. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Van egy elég tróger lakótársad. Minek szültél neki? Kétszer is?
2022. márc. 21. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

"ő azért van hogy pénzt keressen... Külön kasszán is vagyunk"

Akkor neked és a családnak mi haszna az ő keresetéből?

"Legszívesebben visszaköltöznék a szüleimhez." - tedd azt.

2022. márc. 21. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem azelőtt költöztetek össze, hogy osszehazasodtatok és gyereket vallaltatok volna?

Gondolom nálatok a sorrend a gyerek, házasság, osszekoltozes volt.

Hat nem gondolkodásnak nyögés a vége. Hagyd el. Legközelebb gondolkozz, mielőtt kapcsolatot letesitesz.

2022. márc. 21. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Ez egyszerűen nem lehet igaz...
2022. márc. 21. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy ikrek a picik.. :)

Nagyon sajnállak!! Elsőnek próbáld megbeszélni vele, hogy ez téged zavar ! Ha utána is ilyen … ha van hova mennetek- menekülj!! Kitartás!

2022. márc. 21. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én villámgyorsan tennék ki egy ilyen semmirekellő trógert és a gatyáját is leperelném a gyerektartással!
2022. márc. 21. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A legremenytelenebb a sztoriban te vagy. Szerencsetlen gyerekek.
2022. márc. 21. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!