Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
A férjemtől elváltam 2009 decemberében.Lett 1 új kapcsolatom,akivel jól megvoltunk,a két gyerekemmel együtt elfogadott,szeretett minket.Együtt éltünk,de az exem folyton bekavart,nem tetszett neki,hogy nekem van valakim és vissza akart szerezni mindenáron.Sikerült is neki,visszafogadtam,már elmúlt 1 éve hogy ismét együtt vagyunk.A házasságunk alatt sok minden volt,ami miatt nem mentek a dolgok,elsősorban az ő szülői háttere,meg nem törődőtt annyit a családjával,amennyit kellett volna,de megigérte,ezentúl másképp lesz.Sajnos egy darabig úgy volt,de aztán a dolgok nem egészen úgyalakulnak,ahogy azt én szeretném,sok minden van,ami miatt bánom már hogy visszafogadtam.A napokban ismét felvettem a kapcsolatot teljesen véletlen,nem szándékosan a kapcsolatot azzal a férfival,akivel a válásom után együtt voltunk és olyan jó vele beszélgetni ismét,eszembe jut,vele milyen jó volt,teljesen más,ő odafigyelt rám,a gyerekekkel ismindig foglakozott,mintha az apjuk lett volna.Nem tudom,mit tegyek,eszembe jutott,újrakezdeném vele is és ő is benne lenne,de bonyorult az egész.Viszont a boldogság fontos mindenki életében és én szeretnék az lenni..
2011. okt. 22. 06:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

mi a bonyolult? kidobod a mostanit és szigoruan soha többé nem bizol meg benne és mivel oltári mázlista vagy hogy az elözöd még szoba áll veled ezért mindent visszacsinálsz.

ha ez a barom meg megint bekavar és nem száll le rolad és már már zaklat akkor feljelented. kész... mi ezen a bonyolult?ha boldog akarsz lenni akkor mire vársz???, márnak nincs ekkora szerencséje mert nincshova mennie a gyerekeivel ha szakit a férjével mittomén.az ex meg hallani se akar rola. tudod te mekkora szerencséd van??? ha ezt eldobod akkor bocs de luzer vagy...

2011. okt. 22. 06:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is csak egy felelőtlen buta nőszemély vagy. Találsz valakit aki elfogad két gyerekkel amik nem tőle vannak. Van arról fogalmad hogy ez milyen ritka? Erre visszafogadod a gy_kér exedet. A másik helyében messze elkerülnélek a jövőben. Szülj a volt férjednek még egyszer, hogy aztán három gyerekkel tudjon otthagyni.

34 ffi

2011. okt. 22. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Szóval nem tetszik amit csinálok? Na hadd el asszony...most megkapod a magadét, csak érjek haza! Titokban beszélgetünk azzal a férfival? Na most meg kapod a magadét hadd el...lesz ott hadd el hadd! Meg akarsz csalni te? Kidolgozom a belem érted, értetek, és te így hálálod meg? És anyámay ne fikázd mert megbánod! Mindjárt indulok haza...
2011. okt. 26. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:

nemcsak neked van szükséged a boldogságra, hanem a gyerekeidnek is szükségük van arra, hogy Te boldog legyél - ők is csak így lehetnek azok. Azt a férfit válaszd, amelyik megbízhatóbb. Szerintem azzal leszel a boldogabb mindenképpen. Az pedig, szerintem olyan dolog, ami hamar kiderül, látszik a mindennapokban is, ki mennyire komoly ember. Ne tétovázz, ha valakit kiismertél, ráadásul van tőle jobb... mindent meg kell tenned, hogy kijavítsd ezt így... miért ne sikerülhetne?? szerintem nem vagy hlye hogy visszafogadtad az embert. mert ő volt a férjed, őt választottad egy életre - kiakartál mellette tartani, ő a gyerekeid apja, egy család vagytok, hát visszafogadtad.

De be kell látnod, nem eléggé jó ember. nem érdemel titeket. ez romantikus! Látod, most már azért az emberért fogod őt elhagyni, akire a valódi társadként nézhetsz. Ha nem is elsőre, de megtalálhatod AZ IGAZIT.

2011. okt. 26. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:

hát, én a helyedben elhagynám az exférjem, és mennék gyerekstől a régiúj csávóhoz, akit válás után megismertél..

nekem az írásod alapján úgy tűnik vele boldogabb voltál, a mostanit meg csak azért fogadtad visza mert a férjed volt, és akkormár legyetek eggyüt...-.-"

2011. okt. 26. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
A volt férjed nem szeretetből akart visszaszerezni az biztos. De én a helyedben mindkét férfi előtt szégyelném már magam...
2012. júl. 31. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!