Mit tanácsolnátok egy ilyen helyzetben?
Párommal régóta tervezzük, hogy jó lenne nemsoká nekiállni családot gyarapítani, és nem is volt gond, szeretjük egymást, tervezgettünk, kitűztük az első próbahónapot. Ezen a héten azonban sikerült összevesznünk egy olyan dolgon, ami egy nagy butaság, és azt mondta, hagyjuk a gyerek dolgot.(Ő ragaszkodott az időponthoz eddig).Mostanra sikerült megbeszélnünk, és abban maradtunk, a kitűzött időpontig még gondolkodunk, legyen e baba, vagy csak később, látom rajta, hogy ő is akarja, csak megijedt a hitelen robbanó vitától, de nem tudom, mit tegyek, mert lassan szedném a vitamint babavárás előtt, kezdenék felkészülni lelkileg, és így tanácstalan vagyok, vitaminozzak, készüljek?
Egy hirtelen nyári viharként jövő vita tényleg ok arra, hogy jócskán odébb toljuk a régóta tervezett álmunkat?
Így viszont nem értem a párodat. Gondolom, eddig is voltak kisebb viták, nem? Olyan nincs, hogy tökéletes párkapcsolat :).
Illetve feltételezem, hogy mérlegeltetek is a döntés előtt. 7 év nem rövid idő, megismerhettétek egymást, valószínűleg nem butaságból, meggondolatlanságból vágtatok neki.
Valószínűleg a párod elbizonytalanodott, de téged ne riasszon ez el :) Próbálj meg vele beszélni, kérdezz rá, hogy ennek mi oka van...
Én szorítok neked :]
Én várnék a helyedben, és nem eröltetném egy darabig ezt a témát. Türelem!!! Hagyd hogy Te is átgondold, hogy letisztuljon benned mit is akartok és tényleg akarjátok e vagy csak a már ennyi ideje együtt vagyunk és történjen valami más valami új érzés az ami a kapcsolatotokban megjelent. Becsapós. Viszont hosszú távon érdemes most előrelátónak lenni.
Kívánom hogy közösnevezőre jussatok.
Üdv: 35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!