26 hos kislanyom nagyon felos. Hasonlo helyzetben levo anyukak mit tanacsolnatok?
Figyelt kérdés
kislanyomnak minden idegen helyen es emberek kozt kell 1 ora mire felenged, addig csak bujik hozzam, de annyira hogy az mar szinte hihetetlen, ragad ram. aztan 1 ora elteltevel felenged. es a gyerekek fizikalis kontaktusatol nagyon fel, ha valami idegen gyerekmeg akarja puszilni vagy olelgetni akarja, fel, nyerit ordit.2010. szept. 9. 07:57
1/5 anonim válasza:
Lányaim is ilyenek,akkor változott mikor oviba kerültek.Most mentek középsőbe,még mindig nem igazán szeretik az idegeneket-bár bevallom,ezzel semmi bajom-,de az oviban nagyon jól érzik magukat,sokat játszanak a többiekkel.Azt viszont a mai napig utálják,ha idegen gyerek ölelgeti,puszilgatja,emelgeti őket.Régebben csak bújtak ilyenkor hozzám,most már elzavarják.:)))Változtatni nemigen tudsz rajta,ha közösségbe kerül majd finomodik a helyzet.
2/5 anonim válasza:
Keveset van gyerekek között, legalább is az én 23 hós fiam. Ugyanezt teszi. Ha közelit az utcán egy gyalogoló kisgyerek, akkor is rögtön megfogja a kezem vagy felkapaszkodik. Mitha kutyától félő gyereket látnék....csak ő gyerekektől fél:( sokkal többet kéne vinni őket gyerekek közé, gondolom én, de őszintèn engem is fusztrál, mikor látom, hogy nem akar másokkal játszani, fél tőlük. Baj lesz igy az oviban?
3/5 anonim válasza:
ez nem szociális probléma, legalábbis ekkora korban, hanem alkat kérdése. mi sokat vagyunk a játszón, de a kicsim nem szereti, ha gyerekek fogdossák, tapogatják. a simit se. van egy kisfiú,a kit jobban ismer, mert az anyukájával jóban vagyunk, őtőle néha eltűri. amúgy nyekereg. ilyen típus, nem csípi az idegeneket, nem szereti ha akárki megsérti a személyes terét. sztem ez nem baj. majd sokat finomodik ez ahogyidősebb lesz, már így is nagy változás van a pár hónappal ezeleőtti helyzethez képest. ja és ő is olyan típus, hogy idegen helyen megrémül, kell neki idő, amíg felenged. sztem ez nem baj.
20 hónapos múlt.
4/5 anonim válasza:
az én lányom 27 hós, pont olyan mint a tied (leírásod alapján)Ma hagytam ott először oviba, az első órában ott voltam én is, csak bújt hozzám, aztán "kimentem a wc-re" mire mentem vissza érte, közölte, hogy nem jön haza mert még rajzol, aztán ott is ebédelt, ebéd után hoztam haza most alszik. Ő sem szereti, ha gyerekek a kezét fogdossák vagy puszilgatják, de ez életkori sajátosság is. Meglepően jól viselt mindent.
5/5 A kérdező kommentje:
én nagyon felek az ovis idoszaktol. amugy az az erdekes, hogy a kistesoval es egyeb mas babakkal olyan 1 eves korig semmi baja. a ksitesot is imadja. jatszoterre is hordom, de hat ott mindig majdnem mas gyerekek vannak, meg en nem avgyok hive a kenyszerbaratsagoknak, d elehet a lanyom kedveert kellene. a baratnoi korombol csak most indulnak be a szulesek:O) attol tartok 1 honapig oviznom fog kelleni vele, bar mondjak valtoznak a gyerekek, en korlatozva vagyok kicsit, mert itt a masik picu, aki neha 2 orankent ker kajalni, es neki kell meg a nyugi, mig a masik menne es egyedul vagyok vele. mas lenne ha csak egy gyerek lenne, akkor csavarognank egesz nap.
2010. szept. 9. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!